VIIME VIIKON LAUANTAINA..

Viime viikonloppu oli superkiva kaiken sen surun keskellä. Oli ihanaa unohtaa hetkeksi surulliset asiat ja nauraa. Niklaksen sisko ja hänen poikaystävänsä tulivat lauantaina meille yöksi ja katsomaan Savonlinnan ihmeellisen maailman :D

Ensin suunnattin ruokakauppaan täyttämään jääkappi ja ostamaan niin alku-, pää- kuin jälkiruoankin. Alkuruoan alkuruoaksi omarmunkit ja kupilliset kahvia - täydellinen aloitus hah! Alkuruoaksi tehtiin (Niklas teki) bataattiranskalaisia ja chili-limemajoneesia. Pääruoaksi tacoja katkaravuilla (parasta!!) ja jälkkäriksi erilaisia juustoja, viinirypäleitä ja suolakeksejä. Istuskeltiin sohvalla, juteltiin ja syötiin. Maisteltiin punkkua (jälleen tuli ostettua vähän erikoisemman makuista viiniä, mutta kyllä pullo tyhjeni nopeasti..) ja katsottiin Miljonääriä. Voiko lauantaita paremmin viettää?

Haluatko miljonääriksi -ohjelman jälkeen lähdettiin vielä Olutravintola Sillansuuhun pelailemaan ja maistelemaan oluita. Muuten ihan kiva, mutta inhoan olutta. :D Mutta tosi kiva seurustelupaikka! Kotiin kömmittiin jo yhden jälkeen ja oma sänky tuntui taas maailman parhaalta paikalta.. ♡ 

Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja tehtiin brunssi. Niklas leipoi pataleivän, joka on muuten niin hyvää! Pitkästä aikaa rauhallinen ja kiireetön aamiainen - parasta!

Ihana viikonloppu. Huomenna suuntaamme taas Mikkeliin. Tällä kertaa luvassa olisi pikkuveljeni syntymäpäivien juhlimista, Zazun paijailua ja äiti-tytär laatuaikaa. Mulla on nimittäin pieni yllätys maailman parhaimmalla mammalle... :) 

Mukavaa torstaita kaikille!