VIIMEAIKAISET OSTOKSET

Ostospostaukset ovat yleensä tykättyjä, joten täältä tulee huhti-/toukokuun aikana tehtyjä ostoksia. Tällä hetkellä vaatekaapistani ei puutu juuri mitään. Sellaiset kivat rennot olohousut ovat etsinnän alla, mutten ole löytänyt mistään hyvin istuvia.. Plööh!

Pikkuveljeni halusi ehdottomasti ostaa mulle tämän hatun, kun olen siitä niin kauan jo puhunut. Mullahan oli tismalleen samanlainen, mutta Niklas lainasi sitä viime vuoden raveissa, joten se oli aikalailla entinen tuon päivän jälkeen.. Tämän olkihatun löysin H&M:ltä miesten osastolta ja hintaa oli 8 euroa.

Mun uudet lempparishortsit niin kotona kuin lenkilläkin. Tätä mallia olen bongaillut siellä täällä ja halusin sitten itsellenikin nämä ja vielä kahdessa eri värissä. Niin mukavat, edulliset ja kivannäköisetkin! H&M:ltä nämäkin ja hintaan 10 euroa.

Tähän väliin pari uutta huippua kosmetiikkatuotetta. Helsingissä ollessa oli totta kai käytävä kurkkaamassa tuotemerkkejä, joita ei Mikkelistä edes löydy. NYX rantautui vähän aikaa sitten Suomeen, ja siitä lähtien merkistä on kuullut joka puolelta. Toiset tykkää, toiset ei. Lähdin turvallisin valinnoin liikkeille ja ostin paljon kehutun huulikiillon. Meikkipussistani löytyy huulipunia melko neutraaleissa sävyissä, joten yllätin myös itseni tällä kirkkaalla Cotton Candy sävyllä. Niin siisti huulilla! Pysyy hyvin, ei pahemmin tahmaa ja tuoksuu hyvältä. Hintaa on noin 8 euroa.

Seuraavan tuotteen olin jo päättänyt ostavani. Urban Decayn peiteväri, jota kehutaan kaikkialla. Peittää tummat silmänaluset, kestää koko päivän jne. Pakkohan mun oli testata, sillä muutamien tuotteiden perusteella rakastan kyseistä merkkiä, vaikka hinnat ovat aavistuksen korkeammat. Sävyjä on runsaasti, joten suosittelen kokeilemaan niitä ennen ostamista. Esimerkiksi vaalein sävy olisi ollut minullekin ihan liian vaalea, vaikka yleensä se on sopivin. Ihan mahtava tuote, jota tulen varmasti ostamaan jatkossakin! Sokoksella oli tuolloin kaikki -20%, joten sain tuotteen 19 eurolla (normaalihinta 24,90e).

Niklas aina kiusoittelee mua kaulahuivien määrästä, mutta mä vaan rakastan huiveja. Ja loppupeleissä kesää ajatellen multa löytyy ohuita huiveja vain pari. :D Tämän valkoisen huivin löysin Zarasta 12 eurolla. 

Viimeisenä ostoksena löytyy Bik Bokin kimono/takki. Ihastuin tähän heti, kun näin sen henkarissa ja päällä tämä oli vielä upeampi. Malliltaan se on rento ja materiaali läpikuultavaa. Kuvassa kimono ei oikein pääse oikeuksiinsa, mutta tätä tulette varmasti näkemään lähiaikoina asukuvissa. Kaikki tuotteet olivat -30%, joten pulitin tästä noin 25 euroa.

Mitäs tykkäsitte ostoksistani? :)