VIIMEISET 8 KUVAA KREETALTA

Laitetaan näin sunnuntain kunniaksi viimeiset kuvat Kreetalta, jotka kaikki on nappastu puhelimella. Ajatus ei juokse tällä kertaa yhtään (ehkä koska tänään on sunnuntai!), joten kuvat kehiin!

1. Melkein joka ilta saatiin olla todistamassa ihan mieletöntä auringonlaskua. Yks lemppareista asioista matkustelussa on katsella iltaisin auringonlaskua..♡

2. Käytiin muutamana päivänä meressä uimassa. Ensimmäisellä kerralla oli niin kovat ja isot aallot, ettei mereen saanut edes mennä uimaan. Mutta hitsi, miten lämmintä merivesi oli tohon aikaan vuodesta!

3. Loman yksi eniten käytetyimmistä asuista eli farkkushortsit, pitsitoppi ja Puman sandaalit, jotka sain Niklakselta kihlapäivänä lahjaksi just ennen meidän reissua. :)

4. Vaikka elokuussa sesonki on täydessä vauhdissaan, oli meidän hotelli todella rauhallinen. Usein saatiinkin olla poolilla ihan keskenämme, joka oli aika luksusta! Parasta oli hypätä viileään altaaseen kaiken sen auringossa hikoilun jälkeen :D

5. <3

6. Kivuttiin Hanian vanhankaupungin muureille kattelee maisemia. Oli aika nättiä - sielläkin!

7. Koko matkan parhaimmista ravintoloista, joka sijaitsi Haniassa, mutta jonka nimeä kumpikaan ei muista.. Käytiin täällä itse asiassa kahtenakin iltana, ja molemmilla kerroilla ruoat hiveli makunystyröitä, mmm..

8. Kuva ei ehkä ole parhaimmasta päästä, mutta toi tilanne oli niin huvittava. Käveltiin pimeällä vuorilla etsimässä hyvää ravintolaa ja jossain autolevikkeellä vastaan tuli kamalan iso lauma kissoja. Käytiin ostamassa lähimarketista paketti raksuja ja ruokittiin varmaan 20 kissaa. Niin söpöjä, mutta toisaalta surullista, kuinka paljon Kreetalla on kulkukissoja ja -koiria..