VOI PIIP, MIKÄ VUOKRANANTAJA

Heippa! Tässä on ollut viimeinen viikko tai oikeastaan koko alkuvuosi aikamoista hulinaa. Muutto saatiin hoidettua perjantaina, ja tultiin vielä viikonlopuksi Mikkeliin. Meillä oli aika juhlahumun täyteinen viikonloppu, kun juhlittiin Niklaksen veljen syntymäpäiviä sekä hänen siskonsa lapsi sai nimen.. :) Eilen eli maanantaina käytiin tekemässä viimeinen tentti Savonlinnassa. Iltapäivästä tultiin vielä junalla Joensuuhun ja nyt ollaan koitettu laittaa kotia kuntoon. Ihan rättipoikki olo vieläkin!

Meillä oli myös pientä eripuraa Savonlinnan vuokranantajan kanssa. Saatiin sunnuntai-iltana "mukava" viesti, jossa oltiin lueteltu asiat, jotka oltiin mukamas hoidettu huonosti. Viesti meni jotenkin näin "ikkunan välit täynnä hyttysiä, lattiakaivo ja hajulukko likainen, uuni törkyinen, parveke siivoamatta, hyllyt pyyhkimättä, seinät ja katto pyyhkimättä yms." Siis jokaikinen asia oli hoidettu loppusiivouksen aikana huonosti. Ei siinä mitään, jos oltaisiin asiasta samaa mieltä. Viimeinen viikko tuli puunattua asunto lattiasta kattoon (okei, kattoa ei pyyhitty eikä parveketta siistitty, koska se oli muuttopäivästä lähtien täynnä sammaletta :D) kuntoon, joten meikäläinen veti pienet kilarit. Mä en voi sietää, jos mua tai ihan sama ketä, syytetään asiasta, johon hän ei ole syyllinen. Toki jokaisella on vähän eri mieltymykset ja ajatukset siitä, että mikä on siistiä ja mikä ei. Pidän kuitenkin itseäni melko siistinä ihmisenä, ja omaan silmään asunto ei ollut avainten luovuttamisen yhteydessä mitenkään läävässä kunnossa. Ei ainakaan yhtään huonommassa kuin meidän muuttaessa asuntoon vuosi sitten.

Erehdyin puhelimessa nauramaan vuokranantajan kommentille, joten hän totesi ettei aio puhua enää "kikattelevan pikkutytön kanssa" ja löi luurin korvaan. Siinä vaiheessa mulla nous verenpaine sen verran, että olin valmis polttamaan koko talon :D No Niklas sai sovittua asian ja loppu taitaa onneksi päättyä kuitenkin hyvin. Olin ja olen kyllä edelleen vaan tosi hämmentynyt koko tilanteesta, koska ei olla ikinä saatu mitään vastaavaa palautetta. Meitä ollaan enemmänkin kiitelty siitä, kuinka hyvin ollaan pidetty vuokra-asunnosta huolta ja jätetty se siistiin kuntoon. En voi ymmärtää.

Onko teille sattunut ikinä mitään ikäviä tilanteita vuokranantajan kanssa?