VUODEN 2017 KOHOKOHDAT

TAMMIKUU

Kirpsakat pakkaset ja paljon ulkoilua, kokkauskisahaaste Niklaksen kanssa, paljon koti-iltoja, uuden asunnon etsintää..

HELMIKUU

Kummitytön synttärit, ahkeraa koulunkäyntiä, muuttolaatikoiden täyttämistä..

MAALISKUU

Niklaksen ja Zazun synttärijuhlintaa, uuteen kotiin totuttelua, sängyn ostoa, kesätöiden saanti varmistui, kampaajaa, ahkeraa kuntosalilla käyntiä..

HUHTIKUU

Iskän syntymäpäivien juhlimista ja järjestämistä, Riikan matka ja Kuopion reissu, jossa Niklas voitti wingsien syönti kilpailun :D Kiitos sen, sillä nyt saadaan olla Meksikossa. 🌴☀️

TOUKOKUU

Matka Samokselle perheen kanssa oli ehdottomasti toukokuun kohokohta. Pakattiin kimpsut ja kampsut ja muutettiin tämän reissun jälkeen Mikkeliin kesän ajaksi.

KESÄKUU

Elämäni ensimmäinen juhannus kaupungissa, joka kuitenkin oli ihana, kun sai olla oman rakkaan kanssa <3, mökkeilyä, yhden yön Savonlinna visiitti Niklaksen ja pikkuveljen kanssa, mummon pienet yllätysynttärijuhlat, peräti neljä jaettua reseptiä blogissa..

HEINÄKUU

Parhaan kaverin kanssa yö Helsingissä ja seuraavana päivänä saunominen meidän mökillä, kesästä nautiskelua, elämäni ensimmäinen kesäteatteri, jäätelöä, kesätöitä asuntomessuilla ja Meksikon matkan varaaminen.

ELOKUU

Pari viimeistä viikkoa kesätöitä, äkkilähtö Kreetalle, kesästä nauttimista ja Savonlinnaan paluu elokuun loppupuolella.

SYYSKUU

Savonlinnan lenkkipolujen kuluttamista, paluu kuntosalille ja treenin maistuminen kesän jäljiltä, toisen yliopistovuoden starttaaminen..

LOKAKUU

Hiusten värjäämistä, auringonpaistetta, mutta myös lumi- ja vesisadetta, pikkuveljen 18-vuotis synttäreiden juhlimista, yökyläilyä mummolassa maaseudun rauhassa..

MARRASKUU

Tulevaan kotikaupunkiin eli Joensuuhun tutustumista, omien syntymäpäivien rentoa juhlintaa perheen kanssa, ensimmäisiä pikkujouluja luokan kanssa, vuoden viimeisten koulujuttujen viimeistelyä..

JOULUKUU

Kauan odotettu ja paljon puhuttu Meksikon matka (täällä on toivottavasti yhtä ihanaa kuin kirjoittaessani tätä postausta näin joulukuun alussa :D), Suomen 100-vuotis juhlien viettämistä mummolassa ja mummon herkkupöydän ääressä, viimeiset tentit ennen lomaa, muutamien joululahjojen ostamista ja tekemistä, Mikkelissä ravaamista ja matkalaukkujen pakkailuja.

Muutama päivä vielä täällä ja UV viettoa sitten Suomessa. <3