VUODEN 2018 MATKASUUNNITELMAT

Meksikon reissusta on kulunut kohta pari kuukautta. En kestä! Tässä alkaa taas matkakärpänen iskeä hetken Suomessa olon jälkeen, joten Rantapallon ja eri lentoyhtiöiden sivujen parissa on tullut kulutettua aikaa iltaisin (ehkä joskus myös oppitunneilla).

Tänä vuonna tapahtuu paljon muutoksia elämässä. Asunnon etsiminen Joensuusta on jo kovassa käynnissä, ja ensi viikolla mennään katsomaan yhtä asuntoa. Tällä hetkellä jännitetään, että saadaanko sellainen asunto, joka olisi juuri meidänlaisemme. Nykyinenhän asunto on ihan kiva, mutta liikaa on sellaisia asioita, jotka häiritsevät. Siksi etsinnässä on juuri se #oikea, ettei tarvitsisi unelmoida paremmasta. Meillä menee siis kevät, kesä ja syksy uuteen kotikaupunkiin ja kouluun tutustuessa. Alkaahan sitä syksyllä myös kandin kirjoittaminen, jaiks!

Mutta. Vaikka keväällä alkaa aikamoinen hullunmyry, niin ei pidä unohtaa asioita, joita rakastan. Esimerkikkinä matkustelu. Tälle vuodelle on näillä näkymin tulossa muutama eri matka. Antakaas, kun kerron että minne ja koska!

Kuvat: Pinterest

Olemme parhaan ystäväni kanssa suunnitelleet jo vuosikausia yhteistä matkaa. Tähän väliin on pakko kertoa lyhyt tarina: pienempinä (eli joskus 11-vuotiaina) suunnittelimme, että kun molemmat täyttävät 18-vuotta, lähdemme yhdessä Los Angelesiin. Matkabudjetti oli reilu 2000e luokkaa - se jäi mieleen. No, tämä matka ei ole toteutunut, joten pakkohan asia on korjata! Nyt siis suunnitelmissa olisi matka johonkin Etelä-Eurooppaan huhtikuussa. Etenkin Espanja, Portugali ja Kroatia kiinnostavat. Että, jos on vinkkejä niin saa antaa suosituksia! ;)

EDIT: Eilen saatiin matkan ajankohta ja itse kohde päätettyä, ja maaliskuun lopussa kutsuu Barcelona. Kuinka siistiä päästä reissuun parhaan ystävän kanssa!?

Kuvat: Pinterest

Montenegro on ollut mun ja Niklaksen bucket listilla jo pitkään. Ollaan alustavasti suunniteltu tämän matkan toteuttamista joskus loppukesästä/alkusyksystä. Olisi mahtavaa vuokrata auto ainakin osaksi aikaa, jolloin pääsisi vapaasti kiertelemään ja näkemään useampia paikkoja. Ehkä siis tänä vuonna olisi aika antaa Montenegrolle mahdollisuus, vaikka kovasti tuntematon Portugali ja tuttu Kroatia houkuttelisi myös.. Mutta katsotaan katsotaan. Tätä kerkeää miettiä myöhemminkin :)

Onko siellä ruudun toisella puolella minkäänlaisia matkasuunnitelmia vuodelle 2018?