VUODEN 2018 ODOTUKSET JA TULEVAT MUUTOKSET

Mitä ajatuksia alkanut vuosi 2018 herättää? 

Olen pyöritellyt ajatusta jo kuukauden verran, muttei vuoden vaihtuminen ole herättänyt minussa oikein mitään tunteita. Päivät ovat menneet samalla tavalla ja koulu jatkui reilu kuukauden joululoman jälkeen. Eniten mielessä pyörii tuleva muutto, jota odotan jo innolla. Vuosi 2018 on kuitenkin tervetullut - ilman sen kummempia mielipiteitä.

Teitkö uudenvuoden lupauksia? Jos teit, niin mitä?

Tänäkään vuonna en tehnyt mitään lupauksia. Huomasin aiemmin, ettei tekemäni lupaukset toteutuneet ainakaan koko vuoden ajan, joten päätin jättää lupauksen tekemiset muille :D Olen parin vuoden aikana löytänyt ihan mukavan tasapainon perinteisen liikunnan ja ruokailun suhteen. Pyrin kuuntelemaan itseäni enemmän ja tekemään asioita, jotka tuottavat hyvää oloa. Ei varsinaisia lupauksia, vaan enemmänkin aktiivisempaa oman toiminnan ja ajattelun tarkkailua, ja niiden muuttamista tarvittaessa.

Mitä toivot tulevalta vuodelta? 

Ensimmäisenä mieleeni tulee ehdottomasti matkustelu. Meksikosta paluun jälkeen on tehnyt välillä tiukkaa totutella normaaliin arkeen, sillä matkustelu on vähän väliä mielessä. Pitää hetki kuitenkin kerryttää matkakassaa, mutta tänäkin vuonna on pyörähdettävä ulkomailla, ja mieluiten vielä jossakin uudessa kohteessa. ;) Matkustelun lisäksi toivon tietysti viihtyisän asunnon löytämistä Joensuusta ja sinne kotiutumista. Haluan myös nähdä parhaani mukaan perhettä ja ystäviä. Toivon, että liikunnan harrastaminen ja sopivan rento ote syömiseen säilyy, ja että opinnot edistyvät toivotulla tavalla. Ihan perusasioita siis!

Millä mielin te olette ottaneet vuoden 2018 vastaan? :)