VIIKONLOPUN KUULUMISIA

Moikka taas! Piti ihan miettiä, että milloinkohan olen täällä viimeeksi kirjoitellut. Joka päivä blogi on kyllä mielessä, mutta aikaa tuntuu olevan huomattavasti vähemmän kuin ennen. Olisikohan syynä sellainen kuin koulu? :D Meillä alkaa olla erilaisia projekteja ja tenttiin lukemisia, joten pakko priorisoida. En kuitenkaan halua missään nimessä haudata koko blogia, joten katsotaan miten tämä arki lähtee tästä rullaamaan. Syksy tulee kuulemma muutenkin olemaan kaikista rankin, joten viimeistään keväällä pitäisi (toivottavasti) helpottaa.

Mehän ollaan asuttu Savonlinnassa "jo" kuukausi. Viikko viikommalta tämä alkaa tuntua enemmän kodilta ja uudelta kotikaupungilta, mutta jotenkin sitä mieltää itsensä edelleen mikkeliläiseksi. Käytiinkin nyt viikonlopuna ensimmäistä kertaa Mikkelissä, kun iski pieni koti-ikävä. Tuntui, että viime kerrasta olisi kulunut ikuisuus! Viikonloppu hujahtikin ohi nopeammin kuin olisi halunnut, mutta toisaalta seuraava visiitti onkin tiedossa jo joskus lokakuussa. :) Onneksi bussimatkat ovat todella edullisia eikä matka ole pitkä. 

Perjantaina lähdettiin kohti Mikkeliä heti koulun jälkeen, joten ilta kuluikin nopeasti kotona. Käytiin vuokraamassa leffa (Batman vs Superman, joka oli aika sekava mutta ihan hyvä), saunottiin ja mässytettiin mitäpäs muuta kuin karkkia. Olin jo ysin maissa niin väsynyt, että oli pakko käydä nukkumaan. Lauantaina käytiin moikkaamassa mummoa ja vaaria ja illasta suunnattiin Aleksin kanssa kannustamaan Jukurit voittoon. Heti on paljon mielenkiintoisempaa seurata kiekkoa, kun kyse on SM-liigasta haha! Luulen, että tänä talvena matseja tulee käytyä katsomassa muutamankin kerran. Sunnuntai meni pääosin auringosta nauttiessa, lukiessa sekä syödessä :D Onko sunnuntaita muka toisenlaisia?

Osaa kyllä ihan eri tavalla arvostaa sitä kotikotona viettämää aikaa, kun tietää ettei siellä tule niin usein rampattua kuin ennen. Vaikka olenkin jo useamman vuoden asunut omillani, niin silti kävin porukoiden luona viikottain ja joskus jopa useamman kerran. Nyt tuli heitettyä kännykkä syrjään ja hengailtua perheen kanssa ihan urakalla. Ihan aamulenkeistä, yhdessä syömiseen ja television katsomiseen. Ihan huippua ♡ 

Kuvituksena toimii viikko sitten viikonloppuna räpsittyjä kuvia, jolloin tapahtuikin jotain aika ihanaa.. Siitä lisää seuraavassa postauksessa ;)