MITÄ KUULUU?

Oikein ihanan aurinkoista huomenta! 🌞 Vitsi tää sää mut iloiseksi enkä varmasti ole ainoa. Vihdoin tuntuu siltä, että kesä on täällä. Okei, ensi viikon sääennusteet ovat taas mitä ovat, mutta se on nähty sata kertaa, että ne kerkee muuttua useampaan otteeseen. Ei siis huolta.. Eihän?

Mähän olen ollut nyt virallisesti jo about kolme viikkoa lomalla. Tähän asti aika on mennyt järjetöntä vauhtia ja tekemistä on kyllä riittänyt päiville. Jos ei muuta, niin kotonta löytyy aina siivoomista, ruoanlaittoa, koiran lenkittämistä sekä pyykin pesua.. :D Tänään mä ajattelin kohta ottaa hetken aurinkoa. En oo vielä kertaakaan makoillut aurinkotuolissa Suomessa. On siis jo korkea aika.. Iltapäivästä nään kaveriani kaupungilla ja sitä ennen lupasin vielä laittaa ruokaa. Huomaatteko, kuinka kiireistä tää lomalaisen elämä on?

Ensi viikolla käydään pikaisella yhden yön kestävällä Savonlinnareissulla. Me saatiin alivuokrattua asunto reilu kuukaudeksi, joten käydään laittamassa paikat vielä kuntoon sekä nauttimassa itse Savonlinnan kesästä. Kesäisin se puhkeaa kuulemma kukkaansa. Samalla meinattiin käydä syömässä jossakin kesäravintolassa, jotka ovat nimensä mukaisesti ainoastaan tähän aikaan vuodesta auki.

On muuten aika uskomatonta, että juhannukseen on enää pari viikkoa aikaa. Aiemmin se on tullut vietettyä aina jossakin kaukana keskustan hälinästä, usein siis mökillä. Tänä vuonna Niklas on koko juhannuksen töissä, joten voi olla että jään hänen seurakseen kaupunkiin. Ei kuulosta yhtään pöllömmältä, kun muutenkin kahdestaan oloa on ollut normaalia vähemmän.. Mitäpä muuta sitä kaipaamaan, jos saa grilliruokaa, pääsee saunomaan ja halutessaan uimaan sekä nauttia oman rakkaan seurasta? :)  Onko teillä kenties jo juhannussuunnitelmia?

Aurinkotuoli kutsuu, joten palaillaan ♡