YÖ SAVONLINNASSA

Vietimme aiemmin tällä viikolla pikkuveljeni ja Niklaksen kanssa yhden yön asunnollamme Savonlinnassa. Reissun tarkoituksena oli käydä siivoamassa asunto ennen alivuokralaisten tuloa, mutta ennen kaikkea myös nähdä Savonlinnaa näin kesäisin. Talvisin kaupunki on suoraan sanottuna karmea. Niin hiljainen ja eloton.. Tällä kertaa Savonlinna näytti meille ihan uuden puolensa. Kadut ja kaupat täyttyivät ihmisistä ja hyvä sää korosti kaupungin kauneutta. Tämä onkin ensimmäinen ja luultavasti viimeinen kesä Savonlinnassa, koska ensi vuonna tähän aikaan asutaan luultavasti Joensuussa.. No, me saadaan asunto heinäkuun lopulla taas omaan käyttöön, joten loppukesästä on pakko nauttia vapaapäiviä myös siellä! :)

Tällä kertaa käytiin syömässä Majakan terassilla. Meidän piti ensin kokeilla jotakin toista ravintolaa, mutta nälkä oli niin kova, ettei jaksettu kävellä kauemmas. Ehkä ensi kerralla.. :D Meidän kaikkien ruoat olivat kyllä hyviä ja palvelu kohteliasta. Terassilla on kyllä muutenkin aina ihan oma tunnelmansa syödä. Ihan kuin olisi ulkomailla!

Syömisen jälkeen käytiin kaupasta ostamassa vähän juomista ja mentiin hetkeksi istuskelemaan.. Kyllä tää kesä on vaan kaunista aikaa ♡ Ps. Onneksi on poikaystävä, jonka vaatteita lainata, jos tulee kylmä.

Nyt me ollaan sitten virallisesti reilu kuukausi kodittomia. Aika hassu tunne :D Mutta nyt mä toivotan teille mahtavaa lauantaita ja lähden itse nauttimaan tuosta upeasta säästä! :)