YSTÄVÄT ♡

Keneltäkään on tuskin mennyt ohi tämän päivän teema eli ystävyys. Meidän ympärillä on monenlaisia ihmisiä, mutta musta tuntuu että useimmilla meistä on vain kourallinen hyviä ystäviä. Ei kavereita, vaan niitä rakkaita, keille voi puhua mistä vaan. Niitä, keitä ilman elämästä puuttuisi jotakin. 

Mä voin laskea yhden käden sormilla ystäväni (mikäli perhettä ei lasketa mukaan). Oon heistä jokaikisestä niin kiitollinen, sillä ystävyys ei ole mikään itsestäänselvä asia. Sen eteen täytyy tehdä töitä, jotta tällainen ystävyyssuhde voi edes syntyä. Ja totta kai töitä täytyy tehdä myös molemmin puolin ystävyyden ylläpitämiseksi.

Mä oon aivan järjettömän onnellinen näistä rakkaista tyypeistä mun elämässä.  Näiden tyyppien kanssa jaetaan toistemme ilot ja surut, heitetään toisinaan tyhmääkin tyhmempää läppää, mutta pystytään puhumaan myös syvällisempiä asioita. Näiden tyyppien kanssa pystyy olemaan just sellainen kuin on, eikä tarvii pitää minkäänlaista suojamuuria yllä, kun voi luottaa siihen, että ne pysyy sun rinnalla. Oispa jokaisella meistä edes yksi tällainen ystävä elämässään.

Siispä hyvää ystävänpäivää mun parhaille ystäville, mutta ihan yhtälailla myös perheelle, Niklakselle & tietty mun ihanalle karvaturrille Zazulle <3