Äitiys, elämän suurin lahja!

Kiitollinen, siunattu, onnellinen. Äidiksi tuleminen on elämän suurin lahja. 

Aurinkokin hellii meitä, joten mikäs se on juhlapäivää viettäessä. Postaan teille täältä takaterassin varjosta samalla kun katson, miten Anni häärii ympärillä kastellen kukkia ja ulkoiluttaen pientä lelukoiraansa. Taluttimen virkaa hoitaa isoveikan poliisileikeistä napatut käsiraudat. Ei se ole niin justiinsa :) Lumi-kultainen viettää siestaa mäntyjen alla, varjossa. Pojat lähtivät kuumuutta uhmaten fillaroimaan, me tytöt starttaamme hetken kuluttua.

Mitä kuuluu juuri meidän äitienpäivään? Omin käsin tehdyt muistiaiset, eskarissa ja koulussa. Kortit. Lämmin halaus. Äitienpäiväruusu ja sydänkonvehteja. Lahjakortti, jolla saan uusittua kenkä- ja vaatevarastoa juuri sopivasti kesän tarpeisiin. Äitienpäivälounas Kenkäverossa. Leppoisaa yhdessäoloa.

Ja sitten lahjojen pariin...

Esikoululaisen tekemä äitienpäiväkortti, suoraan sydämestä sydämeen...
....ihan niin kuin tämä ihastuttava pieni vohveliliinakin :)
Tokaluokkalaisen koulussa askartelema kortti.....
....ja meikkipussi :) Käyttöön tulee, työlaukkuun, heti huomenna!

Orijärvellä keppiä heittämässä

Ja sitten herkkupatojen ääreen Kenkäveroon :)

Isä vei perheensä herkuttelemaan!

Ja kun ruoka on hetken painunut, on aika suunnata pyörälenkille. Koko perheellä liikuttaessa vauhti on sen verran leppoisa, että jopa minä pysyn kyydissä. Ai niin, Kalevankankaalla on nähty kangasvuokkoja. En ole koskaan nähnyt sellaista luonnossa, joten nyt on hyvä retkikohdekin tiedossa.

Kyllä, juhlapäivään kuuluu myös se, että saa tehdä sitä, mikä tuottaa itselle iloa. Olen onnellinen siitäkin, että puuhakkaan päivän jälkeen saan vielä koristella kolme huomisiin synttärijuhliin lähtevää juustokakkua :)

Ihanaa äitienpäivää teille kaikille!