DIY: Sukkien parittaja

Välillä on hyvä antaa asioiden lähteä lapasesta, tai sukasta, niin kuin tässä yhteydessä olisi mielekkäintä asia ilmaista. Vietin taas tovin ja toisenkin parittamalla vuorellisen sukkia: mustia, vielä mustempia, vähän harmaampia mustia, varren sisäpuolen tunnisteraitaisia mustia sukkia ja kokomerkinnällä varustettuja vähän kirjavanmustia sukkia. Vaikka neljänkymmen yli kirinyt ikäni ei olekaan vienyt näköä ihan kokonaan, ei nykyiset kakkulat riitä mustan sen kaikkien sävyjen erottamiseen.

Eikä meillä pelkällä mustalla kuitenkaan mennä. Joukkoon mahtuu myös muutama kirjava, kissakuvioinen, raidoitettu, pilkullinen ja jalkapallokuvioinen sukka. Löytyy myös tähteä, koiraa, poroa ja porsasta. Lyhyellä ja pitkällä varrella. Osasta puuttuu kantapää, osasta on varpaat tulleet neuloksen läpi.

Ja sitten on se parittomien sukkien ikuisuustyömaa ja loppumaton suo, joka pyörii parittelussa kerrasta toiseen, vuodesta seuraavaan, eikä loppua näy. Sama tähtikuvioinen sukka pyörii sinkkuna edelleen, kokoa taitaa vaatekappaleella olla 22 (tyttäremmekin ohitti jo kengänkoon 30). Ei mahdu kenellekään, isännälle korkeintaan pottuvarpaaseen, mutta sitkeä on, sukka. Ei huku, vaikka hukuttaisi.

Eli tässä puolet sisustusideasta: parittomien sukkien pino. Todella romanttista ja skandinaavista...

Toinen puoli sisustusideaan tuli rakkaudesta realityhömppään. Olen nyt katsonut puolet "Ensitreffit alttarilla, Australia" -ohjelmasta ja se oli menoa ensimmäisellä silmäyksellä. Kiehtovat parit ja rakkautta ilmassa. Sinkkujen parittamista parhaimmillaan. Eroaa ne, kuitenkin, ennen kalkkiviivoja.

Siitä se sitten lähti: ripustustaulu meidän perheen paria etsiville sinkuille :)

Valmistus on sangen yksinkertaista: jokin mukava taustakappale (itselläni haapakiekko), taustalle ripustuslenkki (kuumaliimalla kiinnitetty juuttinaru), rivi pieniä pyykkipoikia (samoin kuumaliimalla kiinnitettyinä) ja mukava teksti oheen.

Helppoa, nopeaa ja juuri kodinhoitohuoneeseen sopivaa :)

Ihania askarteluhetkiä!