Hävittäjien jylinää ja kaunein tekemäni juustokakku

Yllätin itseni lähtemällä ilmailunäytökseen, satavuotissellaiseen. Hävittäjälentämisessä on jotain, mitä tällainen suuntavaistoton ihminen ei yksinkertaisesti voi käsittää: mieletön vauhti, pää alaspäin, g-voimat, muita koneita muodostelmassa.... Miten kone ylipäätään pysyy ilmassa ja laskeutuu suunnitellusti alas? Käsittämätöntä.

Jos tavallisessa keinussakin huippaa päästä on parempi, ettei mieti lentämisen ihmeitä sen enempää. Toteaa vain, että ne tekee, jotka osaa (ja ne loput opettaa). Kuvat puhukoon puolestaan:

Pienen pojan juhlahetki eli pääsy Gripeniin (aikasmoisen jonotuksen jälkeen)
Ilmailuopiston esittelijällä oli asenne enemmän kuin kohdallaan: jaksoi esitellä konetta tulevalle lentäjälle ja vastata jos jonkinlaisiin kysymyksiin :)
Näitä kuvia tuli otettua aikas monta :) Pala taivasta ja aavistus ohilennosta....

Olipahan melkoinen päivä itselle ihan uuden aiheen äärellä. Suosittelen! Omia rajojaan ja ennakkokäsityksiään kannattaa aina koetella, askel kerrrallaan :)

Ja jottein meno äityisi liian testosteronivoittoiseksi, hehkutan hyväksi lopuksi aamulla tekemääni lakujuustokakkua - kauneinta leivonnaistani ikinä? Niin tai näin, ohjeen tuohon jumalaiseen herkkuun löydät täältä. Tämänaamuinen kuva alla:

Ihania kesäpäiviä teille kaikille, nautitaan helteistä ja toivotaan, että lämpömittari kipuaa kuumille lukemille myös juhannuksen aikaan :) Onnittelut myös kaikille tämän päivän rippilapsille!