Heittäydy Joulun satuun - Piparkakkumaailma on taas Stellassa!

Kun viime vuonna heitin Mikke ry:n Tiinalle ajatuksen Piparkakkumaailmasta, en osannut arvata, että siitä poikisi jotain pysyvämpää. Viime vuoden tunnelmia voi lukea vaikka täältä http://starbox.fi/sokeristory/tule-rakentamaan-maailman-kaunein-piparkakkumaailma

Jouluaaton aattona piparkakkumökit huutokaupattiin ja idean äitinä sain valita hyväntekeväisyyskohteen, johon kertyneet varat lahjoitettaisiin. Piparkakkumaailma tuotti iloa ohikulkijoille, joten halusin, että sama ilon sanoma kulkee myös rahojen mukana. Valitsin kohteeksi Mikkelin keskussairaalan lastenosaston toivoen, että rahoilla ostettaisiin lapsille leluja, pelejä ja kirjoja. Tiedän kokemuksesta, miltä huoli lapsen terveydestä tuntuu, ja jos näitä sairaalassa vietettyjä pitkiä tunteja voi jotenkin helpottaa, on jokainen euro saavuttanut kohteensa!

Viime vuonna Piparkakkumaailma tuotti 1 195e ja olin onnellinen saadessani viedä rahakuoren lastenosastolle.

Eikös vaan, että tänä vuonna laitetaan vähän paremmaksi?

Myös Sinä voit osallistua!

Leivo piparkakku, kaksi tai vaikka koko kylä ja toimita se Mikkelissä kauppakeskus Stellaan. Ennalta ilmoitettu piparkakkuluomusten jättöaika oli ja on tänään perjantaina klo 10.00-12.00, mutta hyvään tarkoitukseen tehtyjä leivonnaisia voi toimittaa myös myöhemmin niille varatulle paikalle (heti torinpuoleisen sisäänkäynnin kohdalla). Mikke ry:ssä osataan vastata Piparkakkumaailmaan liittyviin kysymyksiin!

Ja jos tuntuu siltä, ettei jauhopeukaloa juuri nyt kutita, tule mukaan huutokauppaan! Ajatus on tässäkin asiassa tärkein.

Hyvää Joulunodotusta!