Ihania, pieniä, mahdollisuuksia

Ei ole kovin monta päivää siitä, kun Tomppa tuli koulusta kotiin ja ilmoitti, että hän haluaa seurakunnan kokkikerhoon. Kaverit olivat kehuneet kerhoa: siellä tehdään taikinanakkeja ja mokkapaloja ja ne saa syödä siellä kerhossa. Mainospuhe pidetty. On selvääottamisen aika.

Otin yhteyttä yhteyshenkilöön. Kerho on jo käynnissä ja täynnä ja muitakin tiedustelijoita on ollut. "Pistäkää keväälle kaksi kerhoa, niin kaikki halukkaat pääsee", sanoin "kirkollisverolle vastiketta"-henkeen ja jatkoin, miten hienoa on, kun aiheesta kiinnostuneita lapsia riittää. Kerhoja olisi kyllä useampi, mutta kun ei ole ohjaajia. Ei-ole-ohjaajia? Tässähän minä olen! Kouluakin on vähän takana ja osaan kai minä nyt pullia paistaa....

Siitä se sitten lähti. Hetkestä ja siihen tarttumisesta.

Syysloman jälkeen eli ke 1.11. aloitan 1-3 -luokkalaisille kohdennetun kokkikerhon Rantakylän seurakuntatalolla ❤ Kerho kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 17.00-18.30 ja luvassa on monenlaista leivonta- ja ruoanlaittopuuhaa ❤ Lisätietoja kerhosta saa Mikkelin Tuomiokirkkoseurakunnasta Tiina Korhoselta, p. 0400 143 435.

Sellaista se on, elämä, kun uteliaalla ja avoimella mielellä taivaltaa!