Ilahduta läheisiäsi Suklaakortilla!

Olipa muistettavanasi sitten lasten eskariope, pitkäaikainen naapuri tai uusin työkaveri, jokainen varmasti ilahtuu saadessaan omatekoisen suklaakortin! Valmistaminen on helppoa ja tarvikkeet saa ystävällisen ja asiantuntevan palvelun kera Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Lähdetään liikkeelle kaavasta:

Korttikuoret Kismetille

Ylläoleva kaava on tehty Kismetille, mutta idea on aivan sama, vaikka sisussuklaat vaihtuisivatkin :) Koko vain muuttuu ja muuntuu tilanteen mukaan. Kismet ja Pandan 100g makusuklaalevy mahtuvat A4-kokoiselle paperille/kartongille, mutta Fazerin sininen vaatii vähän isomman alustan.

Perusrungon lisäksi ei tarvita kuin reunakappaleet, jotka pitävät suklaan sisällä. Niiden kiinnittäminen onnistuu helpoiten kuumaliimalla ja käyttämällä itse suklaata liimauksen tukena. Itse rungoksi käyvät niin kartonki kuin paperikin, sillä suklaa itsessään pitää kortin napakkana.

Kulman kiinnittäminen

Käytin itse reunoihin Suomalaisesta Kirjakaupasta saatavaa sydänlävistäjää, siksi kaavoissa on merkittynä leikkuureuna ja kuvioreuna erikseen.

Suklaatit sisälle

Suklaakortin rungon kasaamisen jälkeen edessä on enää parhaat palat eli koristelu. Itse rakastan valkoista ja erilaisilla stansseilla leilkattuja kukkia ja lehtiä:

Viimejouluiset muistiaiset lasten päiväkodin työntekijöille:

Suklaakortti taipuu moneksi. Joulun jälkeen koristeet ovat jo toista maata:

Ihania askarteluhetkiä teille kaikille!