Ilahduta Tuikkukortilla!

Syksyn pimenevät illat tarjoavat upean askartelumahdollisuuden! Ensin kävelylenkki koiran kanssa, sitten tulet takkaan, muutama kynttilä palamaan ja vain mielikuvitus on rajana!

Hyvät tarvikkeet luovat parhaat edellytykset onnistumiskokemuksille! Kävin Mikkelin Suomalaisessa Kirjakaupassa ja matkaan tarttui monenlaista kiehtovaa:

Ja mikäs sen mukavampaa: kaikista askartelutarvikkeista saa nyt 15% alennuksen (min, 30e ostoksista)! Kannattaa käydä hyödyntämässä! Vinkkinä kannustan tarttumaan vaikka Inka Gold -maaliin, sillä saa upean pinnan niin askartelussa käytettäviin koristenappeihin kuin betoniinkin. Betoniaiheinen postaus on tulossa lähiaikoina - se on laji, joka rouheudessaan vie sydämen mennessään :)

Tällä kertaa Suomalaisesta tarttui mukaan myös tuikkukorttiaihioita:

Rakastan tuikkukorttien tekemistä niiden monikäyttöisyyden vuoksi. Vaikka näin joulun lähestyessä mieli hiipiikin jo punaisen ja kultaisen värimaailmoihin, on tuikkukortti sovellettavissa monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Rasiaosaan kun voi laittaa vaikka niiden jo mainittujen tuikkujen lisäksi vaikka suklaapatukan, konvehteja, kyniä, lahjakortin tai askartelutarvikkeita :)

Valmiiksi nuutattu korttiaihio on helppo kasattava. Tuikkuosaa liimatessani käytin apuna tuikkuja, joiden avulla sain rasiaosasta oikean kokoisen:

Ilman sisällä olevia tuikkujakin liimaus onnistuu. Itselleni kävi niin, että ensimmäistä versiota tehdessäni painoin sisäreunan vinoon, jolloin itse tuikut eivät enää mahtuneet sisään. Käytän itse liimauksessa kuumaliimaa, mutta erikeepperi ja pari klemmaria ajaa saman asian. Klemmareilla liimapinnat saa painettua napakasti toisiaan vasten, eikä liimasauma kuivuessaan irvistä.

Liimaamisen jälkeen tuikkukortti on enää koristelua vaille valmis:

Koristeluun Suomalaisesta Kirjakaupasta löytyy vaikka mitä: erilevyisiä ja -sävyisiä pitsinauhoja, helmiä, tarroja, riipuksia ja kimalteita. Itse rakastan sanoja, joten kirjainleimasimet ovat silloin omiaan:

Suomalaisesta löytyy myös upea valikoima erilaisia koristepapereita ja -kartonkeja, joista leikkaamalla saa omaan värimaailmaansa istuvan lopputuloksen:

Ihania syksyisiä askarteluhetkiä Teille kaikille!

Ps. Kortissa olevan upean kukan tekemiseenkin löytyy välineet Suomalaisesta Kirjakaupasta. Palataan asiaan :)