Kirje Joulupukille: Big Shot -kuvioleikkuri

Askartelu on mitä mahtavin harrastus ja hyvinvoinnin lähde! Käsillä tekeminen rentouttaa, palkitsee ja valmiiden tuotosten äärellä tulee hyvä mieli. Askartelussa vain taivas on rajana ja omalle luovuudelleen saa antaa haluamansa siivet. Osasin, pystyin, onnistuin! Näitä kokemuksia me jokainen tarvitsemme.

Askartelun hyvä puoli on siinä, että vähälläkin tulee toimeen. Kun lapsena askartelin, en osannut kuvitellakaan, minkälaisten materiaalien parissa saisin tulevaisuudessa luovuuttani haastaa. Lapselle riitti vessapaperirulla ja pätkä vihreää kreppipaperia. Tiimarissa hypistely oli kaupunkipäivien juhlahetki.

Myönnän, että nälkä on kasvanut syödessä. Työhuoneeni on pala taivasta, ihan aikuisten oikeasti. Paratiisissani on satoja eri helmiäissävyin kimaltelevia askartelukartonkeja, satoja kuviopapereita, samanmoinen pino kuviotarroja, iso pino stansseja, satoja pikkukukkia ja laatikoittain kaikkea sekalaista ihanaa.

Ja Big Shot -kuvioleikkuri!

A4-kokoinen "Big Shot" -kuvioleikkuri on ollut yksi järkevimmistä askarteluhankinnoistani. Ostin Starter-paketin (kuva postauksen alussa), jossa parinsadan euron hintaan sai kaiken olennaisen: itse laitteen, leikkuulevyt ja stansseja. Käyttötunteihin nähden laite on todella edullinen. Ja mikä parasta: oikein käytettynä leikkuri kestää vuosia ja kanssa-askartelijoiden kanssa on mukava vaihdella stansseja. Omat joulustanssinikin ovat tällä hetkellä lainassa. Ei ilo jakamalla ainakaan laimene :)

Asun itse MIkkelissä eikä täällä tietenkään voi tuosta vain lampsia kauppaan kuvioleikkuria ostamaan. Siksi on askartelijan onni, jos ja kun löytää toimivan ja luotettavan nettiputiikin. Käsitellen-puoti on erittäin hyvä esimerkki toimivasta, nopeasta ja erittäin palvelualttiista kotimaisesta nettikaupasta https://www.kasitellen.fi/fi. Käsitellen-puodista löytyy kaikkea mahdollista aina sesongin kuumimmista uutuuksista perinteisempiin askartelutarvikkeisiin saakka. Puodin nettisivuja selatessa on vain ajan kysymys, milloin leimailukärpänen iskee ihan toden teolla...

Big Shot -kuvioleikkuria on saatavilla kahta kokoa, A4 ja A5. Itse ostin A4-kokoisen, ja käytännössä on mukavaa, kun yhdellä rullauksella saa palasteltua koko A4-kokoisen kartongin :) Pienemmälläkin pärjää hyvin, harvoin yksittäinen stanssi on edes tuota A5-kokoa.

Joko rupesi askarteluhammasta kuiluttamaan?

Suora linkki Big Shottiin A4 https://www.kasitellen.fi/fi/tuote/11854006

.... ja sama laite vähän pienemmässä koossa https://www.kasitellen.fi/fi/tuote/15931734

Sitten vain tilausta tekemään :) Kun reippaasti liikkuu, ehtii saada ihanuuden joulupukinkonttiin! Ja samalla voi aloittaa stanssien keräilyn vaikka tästä ihanuudesta... https://www.kasitellen.fi/fi/tuote/13360109

.....jolla saa rakennettua toinen toistaan kauniimpia kortteja vaikkapa pienelle Frozen-prinsessalle tai ihan perinteisesti joulumuistamistarkoitukseen:

Olen todella iloinen Käsitellen-puodin Marikalle siitä, että saan nyt jakaa askartelun iloa myös blogin kautta! Tulevissa askartelupostauksissa aineina mm. stanssit ja korttikuvat - molemmista löytyy ihanuuksia jokaiseen makuun!

Askartelun iloa! Nyt lähden koristelemaan jouluhalkoa :)