Maailman kauneimmat Joulupallot

Onkohan se koskaan ollut näin helppoa, maailman kauneimpien joulupallojen tekeminen!

Tarvitset:

Joulupalloaihiot, löytyy Suomalaisesta Kirjakaupasta viiden kappaleen pakkauksessa ja hintaa on hivenen alle 6 auroa. Keinolunta, hintaa hiven alle 3 euroa. Ja pussista riittää, riittää ja riittää. Erilaisia nauhoja ja hileitä voi myös varata, vaikka niitä ei huomaisi tarvitsevansakaan... Tärkein on kuitenkin valokuvat! Kamerakännykät ovat täynnään toinen toistaa upeampia otoksia ja mustavalkotulostimella saa ihmeitä aikaan! Onneksi kotoa löytyy vanha kunnon HP vuodelta 2002 :)

Sitten itse asiaan:

Pallopaketista löytyy ympyrän muotoinen kartonki, jonka molemmille puollille liimataan haluttu kuva. Reunat kannattaa liimata huolellisesti, siisteys paistaa pallosta läpi. Mistäkö tiedän - tietenkin siitä, että olin olevinani nopea ja oikaisin laittamalla liimaa vain kuvan keskelle. Hyvä idea, repsottava lopputulos.

Ja sitten koristeluun:

Ennen pallonpuoliskojen kiinnittämistä kannattaa valita välyskoristeet. Tässä pallossa on tujaus tekolunta ja toinen tujaus vaaleansinisiä hileitä.

Kuva laitetaan sille puolelle palloa, josta urat löytyy:

Lopuksi pallot koristellaan nauhoilla, paperikukilla tai ihan millä tahansa silmää miellyttävällä elementillä :) Pallopakkauksesta löytyy myös kuusenkoristemaiset kiinnitystapikat, mutta itse en koe niitä tarvitsevani.

Lopputuloksena saat Maaiman kauneimmat Joulupallot!