Perfect Home - juuri Sinulle!

Kultaa, kimallusta, kauniita sävyjä ja selkä muotokieli. Sitä se on, täydellinen koti, jouluna ja vielä uuden vuoden jälkeenkin. Perfect Home on Pohjoismaiden suurin sisustustuotteiden kotimyyntiyritys, jonka ihanuuksia on esittelijöidensä kautta saatavilla läpi koko Suomen. Mallisto uusiutuu kolmesti vuodessa ja nyt joulumyynnin kynnyksellä on hyvä hetki istahtaa alas ja antaa kauneuden valloittaa.

Käyhän kotikutsuilla - saattaa mieli muuttua

Kun itse menin vuosia sitten ensimmäistä kertaa kotikutsuille, en oikein oivaltanut, mistä siinä oli kysymys. Näin vain joukon naisia, jotka hypettivät mielestäni aivan ylihinnoiteltuja lastenvaatteita. Samojahan saa paikallisesta marketista puoleen hintaan, hymyilin hihaani, ja ryystin kahvikupin tyhjäksi. Otin vielä toisen palan känttyäkin, vaivanpalkaksi pakkaskävelystäni. Matkaseuralaiseni mummi teki tuoreen isovanhemman innolla ostoksia.

Niinpä menin markettiin ja ostin sitä puolihintaista. Kahden rumpukuivauskerran jälkeen halpisvaate näytti siltä, kuin sen päältä olisi jyrällä vedetty. Saumat veti ja väreistä ei ollut jäljellä kuin aavistus. Lastenvaate, jota ei ole tarkoitettu rumpukuivaukseen, ei ole tarkoitettu lapsille.

Niin. Ne mummin ostamat kotikutsuvaatteet kestivät isoveljeltä pikkusiskolle ja olivat kovan kulutuksen jälkeenkin vielä kirppismyyntikunnossa. Sellaista se on, kokemus, se muuttaa mielipidettä.

Sisustushype - sosiaalinen ja esteettinen yhdessä

Rakastan hypistelemistä. Olemme kaupungilla liikkuessamme omituinen sakki. Lapset menevät edeltä, hypistelevät kaiken ja itse kipitän perässä paasaamassa, miten kaikkeen ei pidä koskea. "Kun ei kaupan täti tykkää". Itsekseni kulkiessani olen aivan samanlainen. Kaikki pitää ottaa käteen ja jokainen pakka pitää saada kääntää ainakin kertaalleen. Eihän sitä muuten usko.

Kotikutsuostaminen sen sijaan ravitsee monella tavalla. Onhan se ihana mennä valmiiseen kahvipöytään, tuore kinkkupiirakka tuoksuu ovelle ja lapset on laitettu hetkeksi isän kanssa uimahalliin. Eikä sillä, kotikutsut on itsellekin mitä ihanin tekosyy aittaa pöytä koreaksi ja kutsua ystäviä kylään. Vaikea kuvitella, että kutsuille edes tulisi ihmisiä, joita itse aihe ei kiinnosta. Siitähän se hype syntyy, yhteisestä ihastelusta. Ja esittelijät osaavat asiansa ja vetävät oikeista naruista. Miten kaikki lopulta sopii yhteen kaiken kanssa...

Ostovelvoitettahan kutsuilla ei ole, kahvinjuontiin ja ihasteluun keskittyminen on täysin sallittua. Kannattaa ainakin kerran käydä testaamassa.

Sisustaminen on aina ajankohtaista

Eikähän se koti tule koskaan valmiiksi. Kun yhden nurkan saa mielestään kohdalleen, näyttäytyy jokin toinen kulma pulmallisena. Ja siinä vaiheessa, kun jokainen huone on "valmiina", tulee halu vaihtaa huonejärjestystä...

Niin. Onhan se myös mielen piristystä, kun saa hankittua uudet kynttilänjalat tai kauniin tontun takannurkalle. Tiedetään, eihän ihminen niitä tarvitse, mutta kyllä se silmää hivelee.

Perfect Homen parhaat palat juuri nyt

Alla kuvakavalkadi Perfect Homen tämän hetken parhaista paloista. Nappaa niistä jouluisimmat ideat omaan kotiisi:

Sitten ei muuta kun yhteyttä Marikaan

Jos nyt tuntuu siltä, että joulukodistasi puuttuu palanen tai että haluat koota ystäväsi yhteen glögilasilliselle kauniiden sisustustuotteiden äärelle, niin ei muuta kuin yhteyttä Marikaan! Marika on todellinen energiapakkaus ja yritteliäs yrittäjä, jonka kautta saat hankittua iloa niin itsellesi kuin pukinkonttiinkin paketoitavaksi. Vielä on aattoon aikaa :) Marikan tavoitat parhaiten puhelimitse numerosta 044 510 6292 tai Facebook-sivun "Perfect Home Marika Raninen" kautta.

Iloa ja valoa Teille kaikille!