Tule mukaan Mikkelin kaupunkikeskustan asiakasraatiin!

Koskaan ei voi tietää, vaikuttaako mikään lopulta mihinkään. Tai käynnistetäänkö toimintaa vain toiminnan käynnistämisen vuoksi. Niin tai näin, haasteisiin voi kuitenkin aina tarttua! Alla suora lainaus Mikke ry:n sivuilta:

Tule keskustelemaan ja antamaan palautetta Mikkelin kaupunkikeskustan palveluista, palveluntarjoajista, palveluasenteesta – ja kyvystä!

Raatiin valitaan n. 20 aktiivista kaupunkilaista, jotka hyvässä hengessä antavat rakentavaa palautetta keskusta-alueen yrittäjille, kaupungille ja muillekin toimijoille. Tarvitsemme mukaan eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia kaupunkilaisia.

*Kokoontumisia on 2-5 kertaa vuodessa ja kokoontumiset järjestää Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys Mikke ry.

*Asiakasraadin jäsenyydestä ei makseta korvausta.

*Asiakasraadin toiminta on läpinäkyvää. Kokoontumisten muistiot julkaistaan Mikke ry:n verkkosivuilla.

*Asiakasraatitoiminta jää hankkeen jälkeen Mikke ry:n pysyväksi toiminnaksi.

*Asiakasraati kokoontuu ensimmäisen kerran keskiviikkona 6.9. klo 17-19, kokoontumispaikka ilmoitetaan myöhemmin valituille jäsenille.

Tule mukaan raadin jäseneksi vastaamalla alla oleviin kysymyksiin: Nimi, ikä, ammatti, asuinalue, puhelin, email ja vastaa kysymykseen ”Miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö Mikkelin kaupunkikeskustan asiakasraatiin

Lähetä tiedot itsestäsi osoitteeseen keijo.heikkinen@mikkelinkeskus.fi tai Mikke ry, Maaherrankatu 22, 50100 MIKKELI

Ps. Ilmoittauduin jo mukaan kilpailuun! Valitettavasti toiminnan käynnistyminen siirtyy, mikäli osallistujia ei löydy riittävästi. Lähde siis avoimin mielin mukaan, niin minäkin tein :)