Turistina kotikylällä eli Mikkelin asuntomessut (30 ensimmäistä kuvaa)

Asuntomessusunnuntaimme tiivisti kaikki Suomen kesän parhaat puolet: aurinko paistoi, lämpötila hipoi hellelukemia, ympärille levittäytyi huikaisevan kaunis järvimaisema ja seurakin oli varsin ensiluokkaista. Messualueen ohi lipuvat höyrylaivat olivat piste iin päälle.

Heti alkuun on tunnustettava, etten ole sisustajaihminen. Tärkeintä, niin astioissa kuin huonekaluissakin, on toimivuus ja kestävyys. Lapsiperheen koirankarvaisessa arjessa on mahdotonta kuvitella ripottelevansa kiviä pöytätasoille tai luottavansa vain puhtaanvalkoiseen pintaan. Eletty ja elettävä elämä saa näkyä.

Näistä lähtökohdista hyppäsin turistiksi Mikkelin Asuntomessuille. Alla olevista kuvista löytyy osa päivän saaliista ja lupaan (tai pelottelen), että jatkoa näille ihmisvilinässä otetuille räpsyille seuraa tulevissakin postauksissa. Näin jälkiviisastellen olisi ollut hyvä merkitä kuvien yhteyteen kohde- ja huonetiedot, mutta kauneutta metsästäessä sitä keskittyy vain itse olennaisuuteen: kuvauskohteeseen.

Näiden kuvien myötä toivotan ihanaa maanantaita meille kaikille! Olipa suuntana sitten asuntomessut tai Hulivilikarnevaalit Naisvuorella, nautitaan omannäköisestä kauneudesta ja lasten pulppuavasta ilosta!