Christmas Swiss Roll

Christmas Swiss Roll

Pohja:

4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää jauhot siivilän läpi ja sekoita varovasti nostellen. Levitä paperilla vuoratulle uunipellille ja paista 220 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa toiselle leivinpaperille ja poistaa varovasti päällimmäinen paperi. Jäähdytä.

Täyte:

3 dl aroniaomenahilloa
250 g Mascarpone-juustoa
2 dl kermaa
1-2 rkl tomusokeria

Levitä torttupohjalle aroniaomenahillo (tai joku muu).
Yhdistä mascarpone, sokeri ja kermavaahto. Levitä täyte hillon päälle.
Kääri levy voipaperia apuna käyttäen rullaksi.
Laita torttu kylmään vetäytymään noin tunniksi.

Koristelun:

1-2 pkt sokerimassaa

Kauli sokerimassa isoksi levyksi. Nosta sokerimassa kääretortun päälle, muotoile tasaiseksi ja koristele.

Christmas Swiss Roll
Christmas Swiss Roll
Christmas Swiss Roll

Lisää inspiroivia ohjeita löydät täältä:
http://sokerivaltakunta.blogspot.fi/

Sokerivaltakunta Instagramissa    Sokerivaltakunta FB-ssa   Sokerivaltakunta Pinterestissa

Klikka tähti jos tykkäät!