Aika lunastaa lupauksia

Viime sunnuntai oli aika lunastaa viime kesänä annettu lupaus kiekkoilevalle kummipojalleni eli viedä hänet katsomaan KHL jääkiekkoa. Alunperin tarkoitus oli lähteä Pietariin katsomaan SKA Pietari vastaan Jokerit peliä, mutta aikataulullisesti sen osoittauduttua mahdottomuudeksi päädyimme Helsinkiin Hartwall Areenalle Jokerit -Lokomotiv Jaroslavl otteluun.

Itse en ole jääkiekon “suurkuluttaja”. Olen käynyt katsomassa muutaman SM-liigapelin, NHL pelin Floridassa, KHL pelin Pietarissa ja sitten viime keväänä MM-kisoja Pietarissa. Mutta oli kyllä kiva seurata 13-vuotiaan jääkiekkoilijan innostuneita ilmeitä, eleitä ja kommentteja pelistä ja pelaajista. Hyvin näytti kummitäti kelpaavan vielä seuraksi ;)

Jeeeeee Jokerit voitti pelin 4-3!
 

 

Lämmintä ja sporttista jääkiekkokatsomoon: farkut Levi's, paita U.S. Polo Assn., takki KappAhl ja huivi Pieces.


Maanantaina oli toisen lupauksen lunastuksen aika, ystävän kanssa elokuviin meno. Tätäkin oli suunniteltu jo parin kuukauden ja kertaalleen leffatreffit oli jouduttu perumaankin. Nyt sitten vihdoin työpäivän jälkeen laitoimme aivot narikkaan ja menimme katsomaan Bridget Jones’s Baby elokuvan. Ja kyllä oli elokuva takuuvarmaa hömppää. Kikatettiin ja käkätettiin koko elokuvan ajan :D Juuri sopiva elokuva väsyneeseen maanantaihin.

Rennon tyylikkäänä leffaan tunikassa ja syksyn must hankinnassa pitkässä neuletakissa. Tunika ja neuletakki Vila.

SF:n Raisa