ALE-SALE

Olenko ainoa josta tuntuu siltä, että joulunajan alennusmyynnit alkavat joka vuosi aina vain aikaisemmin ja aikaisemmin? Noh en valita :) Tein pari täsmäiskua viikolla jo alkaneisiin alennusmyynteihin ja aika hyvällä lopputuloksella.

VERO MODA:sta mukaani tarttui musta nahkatakki ja musta tekonahkainen mekko pitsisomistuksilla. Liikkeessä oli presale eli aletuotteet -60 % kahden tunnin ajan ja sen jälkeen -50 %.  Nahkatakki oli mieletön löytö. Musta nahkatakki, kun on ajaton ja monikäyttöinen. Se menee niin arjessa kuin juhlassakin. Tämä uusi takki on vähän rennompi kuin vanha jo vuosia palvellut nahkatakkini. Siis aivan erityylinen, ainakin näin itselleni uskottelen.


Olen koko syksyn etsinyt uutta pikkumustaa, sellaista löytämättä. Nyt tuli vastaan tämä ihanuus. Siinä oli tyylin ja mallin puolesta kaikki mitä mekolta halusin. Mekossa on hihat ja mekon pituus on pidempi kuin "roiskeläppä-pituus" :D

Viime viikonloppuna pitkään palvellut viikonloppulaukkuni sanoi sopimuksen irti eli hajosi lopullisesti. Onneksi löysin uuden nahkaisen vanhan tekonahkaisen tilalle ja vielä -50 %:n alennuksella VILA:sta. Tämä ostos tuli siis TODELLA tarpeeseen.

Tämä(kin) shoppailureissu oli siis pelkkää säästöä! :D Joko olette tehneet hyviä alelöytöjä?

Leppoisaa sunnuntaita <3

SF:n Raisa