Avot Sie, Lappeenrannasta saa sunnuntaibrunssia!

Vihdoin ja viimein Lappeenrannassa saa brunssia sunnuntaisin. Isommissa kaupungeissa brunssivillitys on ollut jo pitkään. Erilaisia herkullisia aamupaloja on tarjolla Lappeenrannassakin ja useissa paikoissa on ollut  teemabrunsseja, kuten perinteinen vappubrunssi, mutta ei sunnuntaibrunssia.

Mikä ihana tapa onkaan viettää kiireetöntä sunnuntaita hyvästä brunssista nauttien perheen ja ystävien kanssa. Joten, kun näin Facebookissa, että uudehkossa Avot Sie! ravintolassa on tarjolla brunssi sunnuntaisin, niin pitihän se lähteä testaamaan, kun sisko tuli kylään.

Meidän käydessä brunssilla menu oli seuraavanlainen (menu voi hieman vaihdella viikoittain):

Ruoka oli todella hyvää ja juomat siihen päälle, nam ja iso plussa paikallisuudesta! Palvelu oli loistavaa ja tunnelma rentoa ja trendikästä.

Ravintola sijaitsee Valtakadulla vähän talonrakennuspuuhien keskellä, mutta kun näette maatuska-kyltin, niin rohkeasti sisään vaan. Sunnuntaibrunssin lisäksi ravintolassa tarjoillaan lounasta ja à la cartea, niin seka- kuin vegaaniruokaa. Ruoan lisäksi ravintolassa pääsee nauttimaan elävästä ohjelmistosta. Tarjonta löytyy ravintolan Facebook-sivuilta. Itse kyllä testaan seuraavan kerran heidän burgerin bataattiranskiksilla :)

Tässäpä menovinkki Lappeenrannassa, vaikka tulevalle sunnuntaille.

Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista loppuviikkoa kaikille  <3

Raisa