Crispy Chicken tortillat retkievääksi

Maissikanatortillat kesäretken evääksi


Mitä lempperi tortillani sisältävät?  Maissikuorrutettuja broileripaloja tietenkin.
Crispy Chicken, niin kun maailmalla maissikuorrutettuja broileripaloja kutsutaan, on herkullinen täyte kasvisten kaverina tortilloihin. Näitä kuorrutettuja kanapaloja voi herkutella dipin kanssa myös sellaisenaan. 

Maustamaton fileesuikale n.400g
Öljyä 2rkl
Maissihiutale 5dl
Suola
Sokeri
Sipulijauhe
Valkosipulijauhe
Paprikajauhe
Chiliä- tai cayannepippuria

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen, vuoraa pelti leivinpaperilla. Murskaa maissihiutaleet esimerkiksi blenderissä hienoksi. Lisää maissihiutaleiden sekaan maun mukaan mausteita ja sekoita niin, että mausteet ovat sekoittuneet hyvin maissihiutalemurskaan. Lorauta broilerifileiden sekaan öljyä ja pyörittele öljy paloihin. Kaada maissi-mausteseos broilereiden sekaan ja sekoita niin, että jokainen pala saa kuorrutetta päälle. Laita broileripalat pellille niin etteivät ne ole päällekkäin, ja paista n.12-14 min.

Itse käytin tortillojen täytteenä crispy chickenin lisäksi;
Salaattia
Avokadoa
Tomaattia
Kurkkua
Paprikaa
Basilikaa

Kastikkeeksi tortilloihin lorautin;
Maustamatonta jogurttia johon olin lisännyt hiukan sokeria ja sitruunamehua.
Ihan perussalaatinkastike, mitä jääkaapista löytyy toimii myös hienosti.

Ja jos laiskuus iskee niin Santa Marialla on tosi hyvä Crispy chicken - mausteseos valmiina…

Herkullisia kesäpäiviä,
Heidi