Hemmotteleva suklaahieronta- todellista luksusta arkeen!

Pääsimme kokeilemaan viipurilaisessa kauneushoitola Tout a Faitissa ihanaa suklaakäärehoitoa, tämä hoito hellii kaikkia aisteja ja rentouttaa niin kehon kuin mielen.

Hoitohuoneessa tuoksuu valloittava suklaa, kookosöljy-kaakao-kahvivoide lämpenee kupissa kynttilän päällä.

Hoitaja ohjaa sermin taakse, jossa odottaa kertakäyttö tohvelit ja stringit sekä hiusten suojaksi myssy. Sermin takana riisuudutaan, vaihdetaan stringit päälle, suojataan hiukset kertakäyttömyssyllä ja siirrytään tohveleilla hoitopöydälle. Omien alusvaatteiden likaantumista ei siis tarvitse pelätä.

Ensin iholle valutetaan lämmintä suklaavoidetta ja hieroen käydään koko vartalo läpi, voiteessa oleva kahvikuorii kevyesti ihoa hieronnan aikana. Tout a Faitissa hierojat ovat todellisia ammattilaisia, heidän taitavilla käsillään kireät lihakset saavat helpotusta. Hieronta osuus kestää noin tunnin.

Kun koko vartalo on hierottu läpi ja saanut suklaakuorrutuksen on käärehoidon osuus.  Puolisen tuntia nautitaan olosta lämpimän viltin alla ”kapalossa” rentouttavan muusiikin soidessa taustalla ja annetaan kaakao- ja kookosöljyjen hoitaa ihoa.  Meistä molemmat nukahti tässä kohtaa hoitoa, olo oli niin taivaallinen.

Hoitaja tuli lempeästi herättelemään ja auttamaan suihkuun siirtymisessä. Suklaa pestään suihkussa pois pelkällä vedellä, jotta hyvien ainesosien vaikutus iholla jatkuisi mahdollisimman pitkään. Hoidon jälkeen olo on todella rentoutunut ja mikä parasta valloittava suklaan tuoksu ympäröi koko loppupäivän.

Hieronnan jälkeen olo on todella rentoutunut ja mikä parasta valloittava suklaan tuoksu ympäröi koko loppupäivän.


Kauneushoitolan henkilökunta on ystävällistä ja ammattaitoista. Ajanvaraus ja tiedustelut onnistuvat suomeksi esimerkiksi Facebookin kautta, jossa yrityksellä on suomenkieliset sivut. Tästä pääset tutustumaan Tout a Faitin sivuille laajaan hoitovalikoimaan. Osa henkilökunnasta puhuu englantia ja mikäli tarvitsee tulkkausta suomi-venäjä-suomi, niin kauneushoitolan puolesta järjestyy tulkki vähintään puhelimen päähän. Asiakkaista pidetään siis hyvää huolta.

Hemmotteleva suklaahieronta on vastustamaton hoito, joka tuo ylellistä nautintoa niin keholle kuin mielelle. Suklaahieronta on oiva joululahjaidea.

Ihanaa suklaan tuoksuista alkanutta viikkoa,

SF:n tytöt Heidi ja Raisa

Muutamia kuvia salongin tunnelmasta.