Joulupuu on rakennettu - riisisuklaasta

Kotitekoinen riisisuklaa on nopeasti syntyvä tarjottava ja vähän soveltamalla siitä saa myös näyttäviä herkkuja joululahjaksi tai joulupöytään. 

Tässä pari ohjetta ja ideaa:

Riisi-Valkosuklaa joulukuuset

Valkosuklaata 145g
Riisimuroja 4-5dl 
Vihreää elintarvikeväriä (nestemäinen)

Valmista ensin leivinpaperista kartioita, ja laita ne pystyyn korkeaan lasiin, jotta ne on helpompi täyttää.
Sulata suklaa, sekoita elintarvikeväri ja riisimurot suklaan joukkoon. Elintarvikeväriä sen verran, että saat sopivan värin kuuseen. Lusikoi massa paperikartioihin ja anna jähmettyä viileässä. Poista paperi varovasti ja koristele haluamallasi tavalla.
Kuusen koristelussa minä käytin Dr. Oetkerin hopea helmiä, valkoisia tähtiä ja kultaisia nappeja. Pinnalle hiukan tomusokeria ja kuusi on valmis.

 


 



Riisisuklaa makeiset

Tummaa suklaata 200g
Riisimuroja 6dl

Sulata suklaa ja sekoita riisimurot sulaneeseen suklaaseen, lusikoi pieniin karamellivuokiin tai tavallisiin muffinivuokiin.
Koristeluun käytin Dr. Oetkerin black and gold koristerakeita.



Herkullisia hetkiä joulun odotukseen, 
Heidi