Karjalan Heili ja Lapin Neito

Kaksi nuorta naista aloittivat työt samassa työpaikassa melkein samaan aikaan. He huomasivat varsin pian, että samoilla aalloilla mennään ja siitä lähti ystävysten tarina liikkeelle. Tästä on nyt 10 vuotta ja ystävykset ovat kokeneet yhdessä vaikka mitä. Nyt päätimme, että aloittaisimme yhteisen blogin, saisimme jakaa muillekin ilonpisaroita elämästämme.

Olemme lappeenrantalaiset 30+ ikäiset ystävykset. Meistä toinen on kotoisin Lappeenrannasta ja toinen Lapista, yhteistä meille on iloinen luonne ja sutjakka suu, naurua ja puhetta riittää. Kaikki kaunis kiinnostaa meitä, oli kyse sitten matkakohteesta, muodista, ruoka-annoksesta tai sisustuksesta. Hyvinvointi, kauneus ja liikunnan ilo seikkailevat blogissa varmasti myös, koska ovat lähellä meidän sydäntä. Juttuja kirjoitetaan yhdessä ja erikseen.

Meidän perinteinen mökkireissu

Ilma tuoksuu syksylle, luonto alkaa vaihtaa väriä vihreästä punaisen ja keltaisen eri sävyihin, on aika lähteä karistamaan arki kannoilta viikonlopuksi mökille. Niinpä ensimmäiseksi pääsette mukaan jo perinteiselle tyttöjen syysmökkeilylle. Säälläkään ei ole väliä kun on hyvää seuraa, takkatuli, herkullista ruokaa, paljon kynttilöitä ja lasi valkoviiniä.

Säälläkään ei ole väliä kun on hyvää seuraa, takkatuli, herkullista ruokaa, paljon kynttilöitä ja lasi valkoviiniä.

Saunan lämmössä voi purkaa sydäntään, muistella yhteisiä reissuja ja juosta kikattaen kuin pikkutytöt Saimaan syliin virkistäytymään… Hektisen arjen vastapainona mökillä ei ole kiire mihinkään. Aamupalaakin syötiin makuupusseissa keittiön pöydän ääressä höpötellen pari tuntia.

Miten te rentoudutte? Onko teillä syksyisiä perinteitä?

Tervetuloa mukaan seuraamaan elämäniloa kuplivaa blogiamme!

SF:n ystävykset Heidi ja Raisa

PS: Meistäkin tulee heti, kuvia kun saadaan edes yksi julkaisukelpoinen ;)