Kutrit kuosiin pikkujouluihin

 *Kaupallinen yhteistyö Kampaamo Suvittaren kanssa, kampaamopalvelut saatu.

On luksusta löytää elämäänsä sellainen kampaaja, joka taikoo aina hiuksesi kuosiin ja voit luottaa hänen ammattitaitoonsa. Pikkujoulukauden lähestyessä annoin hiukseni jälleen Kampaamo Suvittaren Suvin osaaviin käsiin.

Minun ja kampaaja Suvin suhde on kestänyt nyt jo 15 vuotta ja suhteemme kukoistaa edelleen, vaikka asunkin Lappeenrannassa. Tampereella vieraillessani kampaamokäynti kuuluu asiaan ja odotan sitä innolla. Ihanaa arjen luksusta ja samalla pääsemme vaihtamaan kuulumiset.

Suvin tunnelmallinen Kampaamo Suvitar sijaitsee Tampereella Puutarhakadulla. Tyylikkäästi sisustettuun kampaamoon on ihana astua sisään ja vastaanotto on aina lämmin. Tarkemman osoitteen ja yhteistiedot löydät täältä.

Kampaamo Suvitar

Minulla on todella vallattomat luonnonkiharat ja kuivahkot hiukset. Tykkään pitää ne vaaleana oman värin ollessa maantienharmaa. Muutaman kerran olen värjäyttänyt hiukseni tummiksi, mutta ei niin ei…blondi mikä blondi. Kampaajalle mennessäni hiukseni olivat kellertävän vaaleat eikä niissä ollut mitään kiiltoa. Viimeksi kävin Suvin käsittelyssä kesällä, joten oli ihana katsoa mitä taikoja Suvi keksisi tällä kerta, jotta muun muassa keltaisuus saataisiin pois.

Hiukset ennen

Suvi ehdotti, että nyt laitettaisiin vähän tummempaa tyveä ja muutamia tummempia raitoja ihanan viileän blondin lisäksi. Näin hiuksiin saataisiin elävyyttä ja viileällä sävyllä taitettaisiin keltaisuutta pois. Minä nyökyttelin innokkaan odottavana, että näin tehdään.

Hmmm, violettia ja aika tummalta näyttää tuo toinen väri...
Värin vaikuttaessa nautin päiväkahvit

Mielestäni yksi parhaita hetkiä kampaajalla on hiusten pesu, kun kampaaja hieroo päätäsi oikein kunnolla. Nytkin meinasin nukahtaa tuoliin. Värin jälkeen pestyihin kosteisiin hiuksiin Suvi laittoi vielä Goldwellin intensiiviseerumiin, joka auttaa väriä pysymään viileän vaaleana ja kiiltävänä pidempään.

Lopuksi Suvi tasoitti hiuksiani noin sentin verran, kuivat latvat pois. Minulla on hiusten kasvatus menossa, joten enempää en antanut leikata. Suvi stailasi hiukseni vielä kiharrinpuikolla ja viimeisteli muotoilutuotteilla.

Lopputulos on IHANA! Keltaisuus on poissa ja wau, mikä kiilto hiuksissa.

Värjätyt ja leikatut hiukset
Minun hiukseni ovat valmiit pikkujoulukauteen

Ammattitaitoisena kampaajana Suvi suositteli minun hiuksilleni sopivat hoitotuotteet, jotta saan nauttia upeasta väristä ja kiillosta pidempään. Goldwellin DUALSENSES BLONDES & HIGHLIGHTS-sarjan tuotteet ovat tarkoitettu vaaleille ja  raidoitetuille hiuksille. Tuotteet antavat värinloistoa vaaleisiin vivahteisiin ja neutraloivat ei-toivottua keltaisuutta.

Nyt nopeasti varaamaan aikaa, että ehdit saada vielä säihkyvän värin pikkujouluihin. Pikkujoulukauden kampauksetkin näyttävät parhaimmat puolensa, kun väri on kunnossa. Suville voit varata ajan puhelimitse numerosta 050 465 5013 tai kätevästi Timma-ajanvarausjärjestelmän kautta.

Ihanaa loppuviikkoa <3

Raisa