Maukas vihreä broilerisalaatti

Jouluruokien mässäilyn jälkeen tekee mieli kaikenlaista raikasta ja tuoretta. Moni on myös luvannut itselleen katsoa vähän mitä suuhunsa laittaa. Kasvisten lisääminen ruokavalioon on tavoitteena itsellänikin. Minusta salaatit ovat hyviä lounaita tai iltapaloja, usein vaan tulee laitettua niihin aina samoja aineksia. Tällä kertaa mietin uusia uusia makuja värien kautta. Pyörin kaupan vihannesosastolla ja ajattelin, että laitan salaattiin tällä kertaa kaikkea vihreää. Niin syntyi vihreä broilerisalaatti.

Jos et ole ennen tutustunut Vuonankaaliin niin suosittelen ehdottomasti, se on salaatti vaikka nimi viittaa kaaliin. 
Vuonankaali on c-vitamiinipommi sisältäen kolme kertaa enemmän c-vitamiinia kuin muut salaattilajit.  

Vihreään broiskusalaattiin tarvitset:
Vuonankaalia
Vihreitä viinirypäleitä
Avokadoja
Vihreitä oliiveja
Broilerin fileepaloja
Fetajuustoa

Tämä vihreä herkkusalaatti sisältää paljon makuja; suolaisia oliiveja, fetaa ja makeana viinirypäleitä ja avokadoa. Oikein onnistunut kokeilu yhdistellä näitä aineksia. 

Kokeile sinäkin värileikkejä salaattiaineksia valitessa.

Maukkaita salaattihetkiä, 

Heidi