Meidän blogi on 1-vuotias, sen kunniaksi synttäriarvonta!

Meidän blogi on tosiaan 1-vuotias! Wau, onpas vuosi mennyt nopeasti ja tietenkin tätä bloggausta opetellessa. Olemme kirjoitelleet  omaan tahtiin ilman paineita joka viikkoisista julkaisuista, väkisin emme ole lähteneet tekstiä puristamaa. Näin tässä kivassa harrastuksessa on säilynyt kupliva, pirskahtele ja sopivan rento ote. Blogimme näkyy myös Facebookissa ja Instassa.

Ollemme  saaneet vuoden aikana paljon onnistumisen elämyksiä ja jaettu ilo on ehdottomasti kaksinkertainen! 


Mikäs sopisi paremmin Sparkling Friends blogin synttäriarvonnan palkinnoksi, kuin I love me- ole itsellesi tärkeä messujen liput? I love me- messut ovat upea kattaus kauneutta ja hyvinvointia. Yhdellä lipulla ja käyntikerralla saat koettua Kauneusmessut, Terveysmessut, Muotimessut, Koru&kello sekä Luonnollisesti -tapahtuman. Mekin suuntaamme viettämään varmasti isnpiroivaa messuviikonloppua, mutta tästä lisää myöhemmin...

Messulippujen arvontaan osallistut kommentoimalla blogiamme yhdellä adjektiivillä. Mikä adjektiivi sinulle tulee ensimmäisenä mieleen blogistamme? Kommentoi tähän alle viimeistään 8.10.2017 ja näin olet mukana arvonnassa. Kahdella onnekkaalla on mahdollisuus voittaa itselleen pääsylippu messuille. 

Muistathan että meitä voi seurata blogin lisäksi 
Facebookissa - Sparkling Friends 
Instagramissa - friendssparkling 

Kommenttejanne odottaen <3

Heidi ja Raisa