Mocca-Vaniljapannacotta

Starbox järjestää taas Tähtiherkkukisan, reseptissä tulee olla mukana kahvia jossakin muodossa. Mietin, että haluan kisaan jonkun reseptin, joka olisi helppo kenen tahansa valmistaa ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Päädyin mocca-vaniljapannacottaan, tämä pannacotta tehdään ilman liivatetta, kasvipohjaisella hyytelösokeri Multilla, joka on tarkoitettu maitopohjaisten jälkiruokien hyydyttämiseen. Ohjeen saa myös helposti muovattua maidottomaksi, jolloin se käy hyvin jälkiruoaksi erilaisille erityisruokavalioille. 

Käy tykkäämässä Starboxi.fi Facebooksivulla olevasta kisakuvasta ja näin annat äänesi tälle tähtiherkulle!
Äänestämään pääset TÄSTÄ!
Äänestäjien kesken arvotaan Lehmus Roasteryn suosituimpien kahvien Maistelupakki! 

Mocca-Vaniljapannacotta

vaniljapannacotta:
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
1 dl hyytelösokeri Multia
1 tl vaniljasokeria

moccapannacotta:
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
1 dl hyytelösokeri Multia
1 dl vahvaa kahvia

1. Valmista vaniljapannacotta sekoittamalla kaikki aineet kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 1/2minuuttia.
Laita tarjoiluastia vinoon esim. toisen astian avulla ja valuta pannacotta tarjoiluastiaan. Anna jäähtyä jääkaapissa pari tuntia.

2. Valmista moccapannacotta samalla tavalla kuin vaniljapannacotta. Ota jähmettyneet tarjoiluastiat jääkaapista ja kaada moccapannacotta tarjoiluastioihin vaniljapannacotan päälle. Anna jäähtyä pari tuntia ennen tarjoilua.

3. Koristele hyytynyt pannacotta esim suklaamuruilla, tarjoile ja nauti!

4. Maidottoman version saat kun käytät kuohukerman ja maidon tilalla esim. kookosmaitoa.

Hyviä herkutteluhetkiä! 
Heidi