My Winter Wonderland

Haluan viedä teidät kuvamatkalle minun talven ihmemaahan. Paikkaan, jossa minun sieluni lepää. Tämä paikka on Suomen Lappi, erityisen lähellä sydäntäni ovat Kolari ja Ylläs. Puhdas ja mielettömän kaunis luonto sekä hiljaisuus saavat minut rentoutumaan ja stressin häviämään. Viime vuosien aikana minulle on ollut tärkeää viettää aikaa Lapissa juuri talvella, johtunee useista Etelä-Suomen lumettomista, mustista ja vesisateisista talvista. Kaamoksessa on myös jotain käsittämätöntä mystiikkaa ja ihania sinisiä hetkiä. Toivottavasti kuvistani välittyy edes hitunen tätä Lapin taikaa.

Choose your own path <3

 

Kuertunturille kiivetessäni pysähdyin kuvaamaan maisemia ja viereeni pysähtyi minulle tuntematon nainen. Siinä hetken ihastelimme henkeä salpaavaa maisemaa hiljaisuudessa ja sitten hän kuiskasi: Kyllä ihminen on onnekas ja onnellinen, kun saa kokea ja nähdä jotain tällaista <3 

Raisa

 

PS: Vuosi sitten kirjoitin Ylläksen uskomattoman mahtavista hiihtoladuista. Hiihtäminen onkin minulle parhaita rentoutumistapoja näissä hulppeissa maisemissa ja olosuhteissa. Juttuun linkki tässä.