Pikkujoulukauden säihkyvät meikkivinkit tyttöjen illassa

Pikkujoulut on pimeän loppuvuoden ehdoton valopilkku. Silloin on ihanaa laittautua ja loihtia kunnon meikki kruunaamaan juhlalookin.

Me kävimme valmistautumassa pikkujoulukauteen ihanan Annin luona Kauneusakatemia Lumouksessa Kouvolassa, jossa Anni antaa muun muassa maksutonta meikkineuvontaa. Anni on yksi meidän tähtilaatikon bloggaajista. Hänen menoaan pääset seuraamaan Lumottu polku blogissa.

Pimeys, vesisade ja pitkä työpäivä unohtuivat totaalisesti kun astuimme sisälle todellakin lumoavaan Lumoukseen, ihonhoidon ja meikkauksen paratiisiin.

Hemmottelu aloitettiin käsihoidolla

Ajatuksenamme oli lähteä hakemaan inspiraatiota, ohjeita ja kokeilemaan uutta Annin johdolla. Heittäydyimme rohkeasti avoimin mielin mukaan meikkileikkiin.  Molemmat olemme huomanneet meikkaavamme juhliin aina samalla kaavalla. Nyt annoimme Annille “vapaa kädet” ehdottaa mitä hänelle mieleen tulee."On ihanaa kun en tunne teidän meikkirutiineja ja lempi sävyjä niin saan ehdottaa aivan uusia juttuja"
-Anni-

 

Lähdimme liikkeellä luomiväreistä. Heidille Anni ehdotti metalinhohtoisia vihreitä sävyjä. Värejä, joita Heidi ei ollut ikinä ennen kokeillut (Heidin värit oikealla kuvassa). Raisa taas sai kokeiltavakseen perinteisen smoky eyes-tyyppisen meikin tummansinisellä värillä tehostettuna (Raisan värit vasemmalla kuvassa). Toki kulmat laitettiin kuosiin kulmakynällä ja silmien säihke viimeisteltiin ripsivärillä.
 

Huuliin Heidi sai myös ennen kokemattoman punaisen värin, wau!

Raisalle myös uutena tuttavuutena huulet saivat metallinhohtoisen tumman pinkin värin. Oi, mikä metallin hohde. Todella oiva valinta erityisesti näin pikkujoulukauteen.

Poskiin vähän punaa, toiselle persikkaa ja toiselle pinkkiä sekä hieman varjostusta. Toki teimme myös kestävän meikkipohjan, mutta emme siihen niin käyttäneet aikaa, koska se oli meille molemmille entuudestaan tuttua hommaa.

Kouvolan reissu oli ihanaa vaihtelu arjen pyörteissä ja katkaisi viikon kivasti. Tällainen on mukavaa yhteistä tekemistä, kaveriaikaa parhaimmillaan.

Säihkyen ja sädehtien pikkujoulukauteen!

Sparkling Friends

Heidi ja Raisa