Pinkkiä rintaan

Roosa nauha 2016 on Mickel Monroen suunnittelema

Epävarmuus valtaa mielen, pelko täyttää ajatukset, kun syövästä tulee totta, vahvakin tarvitsee tukea. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä, siihen sairastuu yli 5000 naista vuodessa.

Kun syövästä tulee totta, vahvakin tarvitsee tukea!

Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on edistää rintasyöpätutkimusta ja vaikuttaa siihen, että yhä useampi syöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa.

Roosa nauha-keräyksen tuotoilla tuetaan rintasyöpätutkimuksen lisäksi Syöpäjärjestöjen tarjoamaa maksutonta neuvontapalvelua; josta apua ja tukea voivat voivat hakea niin sairastuneet kuin heidän läheisetkin. Tuki luo turvallisuuden tunnetta vaikeassa elämäntilanteessa, tämän takia maksuttoman tuen saanti täytyy varmistaa.

Jokainen voi tukea pienellä henkilökohtaisella panoksella syövän vastaista työtä.

Roosa nauhan on tänä vuonna suunnitellut muusikko Michael Monroe.

Tahdonvoima, usko itseensä ja positiivinen asenne ovat olleet kantavia voimia elämässäni.

”Tahdonvoima, usko itseensä ja positiivinen asenne ovat olleet kantavia voimia elämässäni. Niiden avulla olen päässyt tekemään sitä mitä rakastan – levittämään iloa sydämiin musiikin keinoin. Siksi lähdin mukaan myös Roosa nauha -kampanjaan. Uskon, että samoin kuin musiikin avulla voi inspiroida, voi Roosa nauhan avulla rohkaista ja tuoda valoa sinne, missä sitä eniten kaivataan”, Michael Monroe kertoo.

Joko sinulla on Roosa nauha 2016 rinnassa? 

Raisan nahkatakissa Roosa nauha on ROCK

Positiivisuus on voimaa!
SF:n tytöt Heidi ja Raisa

Lähde:https://roosanauha.syopasaatio.fi/