Ravit on parasta paikan päällä- Lappeen ravit

Lappeessa ravattiin talvisessa säässä sunnuntaina 5.2.17 Toto4-ravit. Lähdimme nauttimaan ravitunnelmasta Lappeen raviradalle. Mikäli mielikuva raveista rajoittuu televisio lähetykseen, joka on sattumalta osunut kohdalle kanavaa kääntäessa, kannattaa ehdottomasti lähteä seuraavan kerran avartamaan sitä raviradalle.

 


Ravirata tarjoaa monenlaista viihdykettä iästä ja sukupuolesta riippumatta. Raveissa viihtyy niin hevosharrastajat, veikkaajat kuin lapsiperheetkin.


Raveja voi seurata totohallin katsomosta, jossa veikkaajat kannustavat pelaamiaan hevosia tsemppi-huudoin, jännitys on takuulla katossa. Totohallista löytyy myös kahvio B-oikeuksin. Mikäli ravitunnelma innostaa pelaamaan saa ensikertalainenkin pelaamiseen apua Toto-oppailta, joiden piste löytyy keskeltä totohallia, joten rohkeasti kokeilemaan onnea.

Aivan radan reunalla on tunnelmaa, hevosten kavioiden pauhu, uljaiden eläinten kamppailun lomassa nautittu grillimakkara tai lihapiirakka takaavat todellisen ravielämyksen. Lapsille löytyy leikkihuone sisältä sekä leikkialue ulkoa, joissa 4H:n reippaat hoitajat leikittävät lapsia. Tänään oli tarjolla ulkoleikkien lomassa makkaranpaistoa perheen pienimmille. Poni Usvaniityn Jasper taustajoukkoineen tarjosi lapsille myös talutusratsastusta. 

Usvaniityn Jasper

Ravintola Rakuuna katsomoineen tarjoilee herkullisen ja miellyttävän vaihtoehdon seurata raveja. Ravintolassa voit nauttia buffet-pöydän antimista tai vaihtoehtoisesti valita syötävää listalta. Me nautimme raveja seuratessa päiväkahvit herkkuineen. 

Iltapäiväteetä ja suklaakakkua

 


Tällä kertaa emme netonneet suuria voittoja, mutta lähdimme kotiin päin mukavaa ravikokemusta rikkaampana.
Seuraavan kerran Lappeessa pääsee nauttimaan ravihuumasta 25.2.17 Toto 76-raveissa.
Heidi ja Raisa