Ripsiä ja räpsyjä - Yumi Lashes-kestotaivutus

Olin vuosia vannoutunut ripsienpidennysten käyttäjä, kunnes kyllästyin 4 viikon välein huollossa käymiseen ja halusin palata luonnollisempiin ripsiin. Vuoden verran menin ripsentaivuttimien ja ripsivärin kanssa. Sitten yhdellä ulkomaan reissulla vuosi sitten törmäsin ripsien Yumi Lashes- kestotaivutukseen. En silloin vielä uskaltanut sitä kokeilla, koska en ollut moisesta ikinä aikaisemmin kuullut. Asia jäi kuitenkin sen verran vaivaamaan, että tutkin asiaa kotiin palattuani. Katsottuani netistä videon miten taivutus tehdään aloin etsiä kyseistä taivutusta Lappeenrannasta. Silloin en sitä kotikaupungistani löytänyt, mutta löysin Viipurista salongin, jossa taivutusta tehtiin ja mielestäni vielä hyvään hintaa. Niinpä varasin hoidon sieltä ja jäin ripsien kestotaivutukseen koukkuun heti ensimmäisestä kerrasta. Taivutuksen lisäksi ripsiin laitetaan kestoväri. Viikko sitten huomasin paikallislehdestä, että kyseistä kestotaivutusta saa nyt myös Lappeenrannasta.

Ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripset näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Ja ei,kyse ei ole ripsipermanentista.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan kestotaivutus taivuttaa ripset ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymiä. Ripset näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta.

Hoito on kestänyt noin 60 minuuttia, hyvin ehtii rentoutua jopa nukahtaa. Hoito uusitaan mieluiten aikaisintaan kahden kuukauden päästä. Omasta kokemuksesta, voin sanoa että itselläni taivutus kestää ainakin tuon kaksi kuukautta. Kestoväri kyllä haalistuu jonkin verran tuossa vaiheessa. Olen välillä värjäyttänyt ripset kuukauden jälkeen uudelleen. Taivutuksen kestävyyttä parantaa se ettei ripsiä kastele lainkaan taivutuksen jälkeen 1-2 vuorokauteen. Saunaan ei kannata mennä parin ensimmäisen päivän aikana.

Kuva otettu pari viikkoa taivutuksen jälkeen, ei ripsiväriä.

Arkena en lisää ripsiini ripsiväriä, mutta juhlan hetkellä sipaisen lisäksi ripsiväriä ja tulos on vieläkin näyttävämpi. Heidi myös on koukuttunut kestotaivutukseen :)

Lopuksi pari tunnelmakuvaa Viipurin Tout a Fait kauneushoitolasta, jossa ensimmäisen kestotaivutukseni otin.

 

Arjen luksusta.

Mukavaa alkavaa viikkoa,
Raisa