Särkänniemeen, Särkänniemeen!

Kun lapsena asuin Tampereella, niin Särkänniemessä tuli rällästettyä useita kertoja kesässä kavereiden kanssa. Olihan se aivan mahtavaa juosta monta kertaa putkeen Lentävään mattoon ja Viikinkilaivaan. Ufossa (oikea nimi taisi olla Disco Round) oli pakko käydä, vaikka sieltä aina siivottiin pois edellisen porukan oksennuksia. Vuoristoradat ja kaikki pää alaspäin kieppuvat laitteet ovat aina olleet minun ehdottomia suosikkejani...Korkkiruuvi, Jet Star, SkyFlyer (CocaCola).

Tampereelta poismuuton jälkeen käyntikerrat ovat harventuneet. Mutta tänä kesänä, kun uutta Hypeä mainostettiin tv:ssä, niin tuli ehdoton tarve päästä kokeilemaan se. Ja sehän menikin sitten ihan viime tippaan :)

Lauantaina Särkässä juhlittiin näyttävästi kauden päättäjäisiä, johon suuntasimme ystäväni kanssa katsomaan nuoruutemme lemppari bändiä The Rasmusta!!!! Tai noh onhan se yksi lemppareista edelleen. Olin myös yllättänyt ystäväni Hype-haasteella eli ostin hänelle ennakkoon lipun Hypeen ja haaste toimitettiin hänelle postitse kotiin.  Ajattelin näin varmistaa, että hän varmasti lähtee kanssani laitteeseen. :)   

Hype on Suomen korkein laukaistava vuoristorata.  Se on Pohjoismaiden ensimmäinen kolmesti laukaistava vuoristorata. Hype kiihtyy 100 kilometrin tuntinopeuteen ja nousee kiihdytyksen jälkeen pystysuoraan 45 metrin korkeuteen. Korkeimmassa kohdassaan kieputaan pää alaspäin, jiiiihaaaa!

Jännitys oli huimaa, kun jonotimme Hypeen ja kuuntelimme muiden kiljumista laitteessa. Olimme jo kääntyä jonosta pois, mutta kokeilunhalu vei voiton pelolta ja, niin sitä sitten mentiin Hypeen. Oli kyllä aivan huippu kokemus!! Luulin olevani silmät kiinni koko ajan, mutta en malttanut. Olihan se pakko katsoa hienoja maisemia ja valoja syksyn pimeässä illassa. 

Tuolla me videolla kiljutaan!

Menkää ihmeessä kokeilemaan Hype ensi kesänä, ette varmasti kadu. Itseasissa voitte mennä kokeilemaan sitä jo lokakuussa Karmivassa karnevaalissa. Kuvien ja videon perusteella tuosta tulee huikea tapahtuma.

Meidän huvipuistoiltamme päättyi kuohuvaan ja päätöspäivän ilotulitukseen. Ei yhtään hullumpaa ole tämä aikuisena huvipuistossa käyntikään  ;) 

Raisa