Syksyn kuulumisia

Täällä ollaan taas hetken hiljaiselon jälkeen. Nyt sitten pari koottua selitystä hiljaiselolleni.

Selitys nro 1.

Kaksi päivää sen jälkeen, kun olin saanut palautettua koulun lopputyöni vajaan vuoden vanha kannettava tietokoneeni sanoi sopimuksen irti ja päätti lopettaa toimimisensa. Onneksi takuu oli voimassa ja koneeni lähti Pirkkalan kautta johonkin päin maailmaa huoltoon.  Tänään oli onnenpäivä, kun koneeni palautui kotiin useita viikkoja kestäneeltä maailmanmatkaltaan. Tabletti ei vaan pysty korvaamaan tietokonetta mun elämässä. Kirjoittaminen sujuu niin paljon sutjakkaammin koneella.

Selitys nro 2.

Olin kuun alussa pelaamassa lentopalloa Saksassa ja sieltä kotiin tuomisina oli murtunut sormi. Kirjoittaminen on todella vaikeaa 8 sormella, virheitä tulee paljon ja oikea käsi kipeytyy. Viikko pitäisi vielä sinnitellä sormet paketissa. Toivottavasti sitten sormi on kunnossa edes jotenkin.

Jottei menisi ihan selittämiseksi ja valittamiseksi, niin jotain aivan mahtavaakin on tapahtunut. Valmistuin nimittäin YAMK tradenomiksi (liiketalouden ylempi ammattikorkeakoulututkinto) lokakuun lopulla!!! Opiskelusta työn ohella kirjoitin viime keväänä, juttu täällä, ja enköhän palaa aiheeseen vielä, kun kirjoittaminen sujuu taas kymmenellä sormella.

 

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3

Raisa