Vauhtia ja iloa - Popin kuulumisia

Viime kuulumisten jälkeen ollaan mm. käyty mätsärissä harjoittelemassa näyttelyjuttuja. Aamulla kun oltiin lähdössä mätsäriin niin poikani sanoi kannustavasti että: "Sinun ja Popin lähtömaksua varmaan korotetaan kun Popi riekkuu niin kovin" . Jouduttiin aika kauan odottelemaan ja Popi selvästi vähän väsähti eikä jaksanut keskittyä. Kokemusta rikkaampana kotiin. Poika oli parempi handleri ja nappasi voiton lelukoiraluokasta! 

Lumentulo aiheutti sellaisen riemun, että lunta piti ottaa pussillinen jopa sisälle. Ei Popia varten, vaan minun silmän kylmäykseen. Otin palloa maasta, niin kultainen raketti juoksi täysillä päin ja löi oman päänsä suoraan minun poskiluuhun. Lensin selälleen hankeen ja tajusin samantien, että tästä ei selvitä ilman mustaa silmää ja niinhän siinä sitten kävi, vaikka kuinka yritin kylmätä. Vauhtia Popissa piisaa ja onhan se ihanaa kun koira saa maalla juosta sydämensä kyllyydestä pihalla ja pellolla. 

Yritin ottaa jouluksi kivoja ja söpöjä kuvia... Laitoin Popille punaisen kalurin missä oli kulkusia. Popi oli pikkusen toista mieltä kuvaussessiosta ja varsinkin tästä asusteesta, niin kun alla olevasta kuvasta voi päätellä...

"En ole mikään tonttu, syön tämän mieluummin..."

Popi olisi nyt sitten jo vuoden ikäinen nuori koira. Synttäreitä käytiin juhlistamassa lenkkeilyllä kaupungin keskustassa. Siellä riittikin kavereiden hajuja ja liikennettä ihmeteltäväksi meidän maalaisherralle. Popi sai lenkin jälkeen herkutella possunkorvalla ja lahjaksi Popi sai uuden lelun ja paikan tammikuussa alkavalle Nose work -kurssille. 

Uusivuosi ja raketit oli Popille helppo rasti, lähdettiin käymään lenkillä seitsemän maissa illalla. Koira nosti korvia ja totesi että jaa täällä on nyt tälläinen pauke ja jatkoi matkaa rennon letkeästi. 
Seuraavaan juttuun sitten kokemuksia Nose Work-kurssilta. Nose Workissä siis etsitään tiettyjä hajuja erilaisissa ympäristöissä. 

Loppuun saatte taas pienen kuvakatsauksen, herra komistuksesta.

Ja sitten se uimapaikka jäätyi ja tilalle tuli rallittelu kenttä.
Kultainen kuuraparta
Nauttikaa lumesta ja auringosta!

 

Ihanaa talvea ja paljon hännän heilutuksia kaikille,

Heidi ja Popi

P.S. Popin aiemmat jutut löydät tästä
Kurakelit ja kultainen, koiranomistajan ihanuutta syksyisin
Onni on oma kultainen
Kun blondi tuli taloon...