Vuosi 2019 käyntiin jalka paketissa

Vuodenvaihteen Ylläksen loman jälkeen ehdin olla 2 päivää töissä, kunnes keskiviikko aamuna töihin mennessä heitin kunnon piruetit työpaikan pihalla, josta seuraava etappi olikin Etelä-Karjalan keskussairaalan päivystys. Tiesin heti maassa maatessani, ettei tästä pelkällä nyrjähdyksellä selvitä. No niinhän siinä kävi...Ei ku leikkuupöydälle ja kipsi koipeen.

Kiitokset hoidostani päivystyksen, kipsipoliklinikan, röntgenin, leikkaussalin, heräämön, K3 ja K4 osastojen kaikille työntekijöille. Monen monta henkilöä minua hoivasi ja piti minusta huolta noiden sairaalassa vietettyjen vuorokausien aikana. 

Nyt olen kotona totutellut kipsin kanssa elämämiseen. Suurin työ tässä on tehtävä oman pään sisällä, kun ei voikaan liikkua normaalisti ja tehdä kaikkia asioita, jotka oli suunnitellut tekevänsä. Sen verran liikkuva ja menevä olen, että on tämä ollut pikkusen rankkaa :)

Sohvalle rakennettu tyynylinna jalalleni

Mutta kaverini sanoin nämä muutamat viikot ovat lyhyt aika tässä elämän juoksussa, joten päätin vaikka seistä päälläni ne. Ja toki oleminen ja liikkuminen helpottuu viikko viikolta.

Kiitos ystävät, työkaverit ja perhe <3 Olen aikamoinen "pain in the ass" teille nyt :D

Mukavaa  viikonloppua <3

Raisa