Millainen on 1-vuotias Starbox?

1- vuotias blogiportaalimme on sosiaalinen, herkästi innostuva, jatkuvasti uutta oppiva ja saavutuksistaan ylpeä. 

Sosiaalisuudesta kertoo portaalin liikenne: se houkuttelee säännöllisesti sekä uusia vierailijoita että vanhoja tuttuja. Keskimäärin Starboxissa käy kuukausittain noin 50 000 käyttäjää. Heistä noin 60 % on palaavia kävijöitä. 

Starbox ja starboxlaiset ovat myös innokkaasti ja haasteita pelkäämättä tarttuneet uusiin ideoihin ja aiheisiin. Bloggaajakatraamme on vuoden kuluessa kasvanut ja aiheet entisestään monipuolistuneet. On ollut ilo seurata, miten fiksusti ja perustellen kirjoittajatähdillämme riittää sanottavaa - upeita kuvia unohtamatta! Toivon jokaiselle menestystä myös jatkossa!

Onnea!
Onnea Starbox ja bloggaajatähdet!

Toimituksen mietteitä blogimenestyksestä 

Tässä listauksen muodossa toimituksen vinkkejä asioista, jotka vaikuttavat blogin katselumääriin:

  • Ahkera postaustahti --> useita kertoja viikossa, jolloin lukija osaa jo odottaa pian ilmestyvää seuraavaa kirjoitusta.
  • Oma tyyli --> älä arastele olla persoonallinen. Kiiltokuvamaisuus ei toimi kauan.
  • Selkeät blogiotsikot --> älä pakota lukijaa arvaamaan sisältöä. Kaupallisista yhteistöistä on myös reilua mainita selkeästi.
  • Asiantuntijuus --> mikäli blogisi keskittyy tiiviisti yhden aiheen ympärille, kirjoita siitä mahdollisimman syvällisesti. Haluat olla sen aiheen asiantuntija ja lukijat arvostavat sitä. 
  • Postauksen saattaminen muiden tietoon --> esim. aihepiirin mukaiseen Facebook-ryhmään julkaiseminen (sisustus, askartelu, ruoka, äitiys jnejne, vaihtoehtoja riittää)
  • Omalle blogille kannattaa perustaa oma Facebook-sivu, mikäli tavoitteena on saada mahdollisimman paljon liikennettä sivulle

Joukostamme löytyy jo monta blogikonkaria! Onko teillä lisättävää näihin vinkkeihin?