Laadi resepti ja osallistu Tähtiherkku-kisaan!

Tähtiherkku 2017 -kisa alkaa! Osallistu, ja voit voittaa upean palkinnon!

Kuka vain voi osallistua kilpailuun reseptillään, jossa on käytetty ainesosana kahvia jossain muodossa. Resepti voi olla mikä tahansa kakusta kastikkeeseen – vain luovuus on rajana! Kisassa reseptit ottavat mittaa toisistaan kilpailemalla Facebook-tykkäyksien määrästä. Eniten tykkäyksiä saanut resepti voittaa Tähtireseptin tittelin, ja voittajareseptin haltija saa palkinnoksi kolmen kuukauden kahvit (1kg Pusupuisto-kahvia ja 1kg Muukko-kahvia). Arvomme myös Lehmus Roasteryn Maistelupakin (5x 100g kahvia) kaikkien Facebookissa tykkäämällä äänestäneiden kesken.

Kiinnostuitko? Voisiko juuri sinun reseptisi olla Tähtiherkku-ainesta? Siinä tapauksessa lähetä meille tarkka resepti, valmistusohjeet, kuva ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen tuija@starbox.fi viimeistään 24.9.2017! Osanottajien reseptejä julkaistaan heti niiden saapumisesta alkaen Tähtiresepti-kisan kuva-albumiin osoitteessa: https://www.facebook.com/starboxfi

Kilpailuaika on 4.9 – 24.9.2017 ja äänestysaika alkaa 4.9 jatkuen 1.10 asti. Julkaisemme äänestyskansioon kuvia 4.9. alkaen sitä mukaa, kun reseptejä meille lähetetään. Voittajan julkistamme äänestysajan päätyttyä.

Kilpailu on järjestetty yhteistyössä Lehmus Roasteryn kanssa: www.lehmusroastery.com

Katso lisätietoja Starboxin Facebook-sivulta @Starbox.fi

Sitten vain kaikki mukaan kisaamaan Tähtiherkku-tittelistä!