Laadi marjainen resepti, ja osallistu Tähtiherkku-kisaan!

Tähtiherkku-kisa alkaa! Osallistu, ja voit voittaa upean tuotepalkinnon!

Kuka vain voi osallistua kilpailuun reseptillään, jossa on käytetty tämän vuoden satokauden marjoja. Resepti voi olla mikä tahansa kakusta kastikkeeseen – vain luovuus on rajana! Kisassa reseptit ottavat mittaa toisistaan kilpailemalla Facebook-tykkäyksien määrästä. Eniten tykkäyksiä saanut resepti voittaa Tähtireseptin tittelin, ja voittajareseptin haltija saa palkinnoksi keittiöönsä upean mehupuristimen ja neljä kappaletta supersuosittuja Hobstar-juomalaseja. Arvomme palkintoja myös kaikkien Facebookissa tykkäämällä äänestäneiden kesken.

Kiinnostuitko? Voisiko juuri sinun reseptisi olla Tähtiherkku-ainesta? Siinä tapauksessa lähetä meille tarkka resepti, valmistusohjeet, kuva ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen info@starbox.fi viimeistään 31.7.2016! Osanottajien reseptejä julkaistaan 12.7.2016 alkaen Tähtiresepti-kisan kuva-albumiin osoitteessa: https://www.facebook.com/starboxfi

Kilpailuaika on 6.7. – 31.7.2016. Lähetä siis kisakuvasi ja reseptisi meille viimeistään heinäkuun loppuun mennessä! Äänestys alkaa 12.7., ja jatkuu aina 8.8. asti. Julkaisemme äänestyskansioon kuvia 12.7. alkaen sitä mukaa, kun reseptejä meille lähetetään.

Kilpailu on järjestetty yhteistyössä Keittiötarvikepuoti Purnukan kanssa: www.purnukka.fi

Kilpailun pääpalkintoon sisältyy tyylikäs ja kätevä mehupuristin sekä neljä kappaletta supersuosittuja Hobstar-juomalaseja!

Mehupuristimesta kerrotaan Keittiötarvikepuoti Purnukan verkkokaupassa seuraavaa:

Tämän kätevän mehupuristimen avulla saat nopeasti tehtyä kotitekoista mehua hedelmistä vaikka joka aamu! Tämä kahvallinen puristin on täydellinen esimerkiksi appelsiinille, sitruunalle, limelle ja greipille. Korkeimmillaan 46cm ja leveys 18cm.”

Pääpalkintoon sisältyviä Hobstar-juomalaseja olet ehkä saattanut bongata sisustuslehtien upeista kuvista, ruokaravintoloiden kauniista kattauksista, tai trenditietoisista kahviloista. Hobstar-juomalasit ovat paksua lyijykristallin näköistä koristekuvioista lasia. Laseista sopii tarjoilla niin kuumia kuin kylmiäkin juomia, ja ne sopivat kestävyytensä ansiosta myös lapsiperheen tarpeisiin. Monikäyttöiset lasit sopivat erinomaisesti toimittamaan myös tuikkukuppien virkaa! Voit lukea lisätietoja Hobstar-laseista Keittiötarvikepuoti Purnukan verkkokaupasta.

Sitten vain kaikki mukaan kisaamaan kesän Tähtiherkku-tittelistä!