11 juttua minusta

Ajattelin ottaa Annin "Niin paljon että riittää" blogista 11 juttua minusta-haasteen, niin tullaan vähän lisää tutuksi.

 1. Olen varsinainen noita-akka. Monesti aistin asioita etukäteen ja teen asioita vaiston varassa. 
 2. Minulla on hirveä hammaslääkäri-pelko, välttelen hammaslääkäriin menoa viimeiseen asti katastrofaalisin seurauksin. Lapsena en istahtanut yhdenkään helläkätisen hammaslääkärin tuoliin, kaikki muistot ovat kivuliaita ja ikäviä.
 3. Olen introvertti ja herkkä, mutta sosiaalinen. Tarvitsen omaa hiljaista aikaa ihmisten kanssa vietetyn ajan vastapainoksi.  

   

 4. Nälkäisenä ja väsyneenä olen ihan hirveä. Kun verensokeri on alhaalla, pinna pamahtaa katki äkkiä. Hyvä ruoka, parempi mieli.

   

 5. Tv-sarjat ovat yksi harrastus muiden joukossa. Yleensä otan jonkun sarjan, josta on ilmestynyt jo ainakin 5 kautta ja katson sen sitten dvd:ltä tai Netflixistä, niin putkeen kuin on mahdollista. Doctor Who, Supernatural, X-Files, Firefly, Buffy the Vampire Slayer, Breaking Bad... Yleisesti ottaen pidän tv-sarjoista, joissa on huumoria ja jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

   

 6. Ostan usein keitto- ja leipomiskirjoja. Kauniit kuvat ja ulkoasu on tärkeitä, muuten en insporoidu kirjan ohjeista. Tykkään leipoa ja laittaa ruokaa. Kirjoja tulee ehkä ostettua välillä vähän liikaa.
 7. Motto: teot puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa. Kauniit sanat ovat toki tärkeitä, mutta teot ovat kultaakin arvokkaampia. 
 8. Kirjoitan päivittäin englantia. Olen kirjoittanut kirjeitä Kanadaan puolet elämästäni ja vaihdamme vähintään sähköpostilla joka päivä kuulumiset. 
 9. Teini-ikäisenä minulla oli nenäregas ja siilit hiukset jotka oli värjätty joka viikko eri väreillä, kuten sinisellä ja pinkillä. Melkein otin kielilävistyksenkin, mutta ajattelin sen olevan vähän turhan epämukavaa, joten jätin ottamatta.
  Punkkari.
  18 vuotta sitten!

   

 10. Paras ostamani kapistus ikinä on robotti-imuri. Helpottaa perheen äidin elämää huomattavasti! Suosittelen kaikille, jotka inhoavat imurointia.
 11. Olen vilukissa ja talvet vetoisessa vanhassa rintamamiestalossa ovat aika kaameita. Voin ihan hyvin nukkua kesälläkin peiton alla, vaikka olisikin lämmin yö. Aviomies saa lämpöhalvausta samaan aikaan, kun minä vetelen sikeitä vieressä peittokasan alla.
Orvokkeja.
Rakastan kirkkaita värejä.