Bulba kosteuttava Aroma Diffuuseri

Diffuuseri

Oletko ikinä herännyt keskellä yötä nenäverenvuotoon? Minä olen. Ovatko limakalvosi talvella kuivat kuin beduiinin sandaali? Nenäni muuttuu kuivaksi korpuksi heti, kun ensimmäinen pakkaspäivä tulee. Yritin saada lisää kosteutta kuivattamalla pyykit makuuhuoneessa, mutta siitä ei ollut apua. 

Diffuuseri toimii ultraäänellä, joka höyrystää veden kosteuttaen huoneilman, puhdistaa ilmaa ja auttaa poistamaan hajuja. 

Lisäämällä veteen eteeristä öljyä, saat aivan ihanaa aromaterapiaa. Jos flunssa vaivaa, voi yöllä tukkoisuutta helpottaa laittamalla eukalyptusöljyä kostuttimeen. Itselläni oli kaapissa valmiina limeä ja piparminttua, mutta ostan varmasti vielä jotain muitakin tuoksuja. Ekalla kerralla veteen hulahti vahingossa neljä tippaa ja se oli jo aivan liikaa, joten suosittelen käyttämään vain kahta tippaa. 

Bulba ilmankostutin
Yllätyin pakettia avatessani, kuinka pieni tämä ilmankostutin on. Mitat ovat vain 13x13x9,5 cm.

Materiaali on muovia, mutta toisaalta muovi on helpompi puhdistaa ja tähän mennessä kaikki ilmankostuttimet joihin olen törmännyt, ovat olleet muovia. Puisen näköinen osa todella näyttää puulta, ei muoviselta. Eri värejä ja malleja on saatavilla 13 erilaista, joten valinnanvaraa on. Minulle tuli valinnanvaikeus, niin paljon kauniita vaihtoehtoja oli.

Kostuttimessa on valo, joka vaihtaa väriä ja sen voi säätää vain yhteen väriin tai laittaa valon pois kokonaan päältä. Alussa mietinkin, että en voi pitää sitä päällä yöllä yöpöydällä, jos siinä joku valo vilkkuu jatkuvasti. Itse pidän siitä, että väri vaihtuu ja en aio laittaa valoa pois päältä käyttäessäni sitä päivällä.

Ääni on mukavan hiljainen ja mitään isompaa pulputtavaa ääntä siitä ei kuulu. Jos kuitenkin tunnet, että sinä tai kumppanisi ei voi nukkua ilman täydellistä hiljaisuutta, kannattaa ilmankostutin laittaa päälle päivällä. Näin huoneen ilmankosteus on minulle ainakin ollut tarpeeksi kostea yölläkin ja olen pystynyt nukkumaan.

Bulba

Diffuuserissa on kaksi kostutustilaa: 3 minuuttia päällä + minuutti lepotilassa tai jatkuva kostutus. Yllätyin kuinka kauan vesi kestää, vaikka säiliö näyttää niin pieneltä. Vahdin jatkuvasti, että milloin vettä pitää lisätä, mutta ei kovinkaan usein. Se sammuu itsestään 6-8 tunnissa, kun vesi loppuu.

Pienen kokonsa puolesta tämä sopii pienempäänkin asuntoon. Muistan kuinka lapsena meillä oli ilmankostuttimena sellainen hurjan iso "UFO" (70-luvulla syntyneet muistavat tämän), johon meni kerralla melkein ämpärillinen vettä. Ei mikään komistus.

Bulba

Tämä diffuuseri sopisi hyvin myös hierojan tai muun kauneudenhoitoalan hoitohuoneeseen tuomaan lisärentoutusta ja miellyttävää tuoksua. Tätä voi käyttää ilman tuoksujakin, jos tuoksuherkkyyden takia ei niitä voi käyttää. 

Jos haluat tilata stressiä lievittävän Bulban ilmankostuttimen joululahjaksi itsellesi tai läheisellesi, tilaa se tiistaina 19.12. mennessä, koska aatto on tänä vuonna sunnuntaina. 

Bulba diffuuseri

Koin, että sain avun kuiviin ja herkkiin nenän limakalvoihini diffuuserista, joten voin suositella sellaisen hankkimista sellaiselle jolla on ongelmia nukkua tämän ongelman takia. Käytän silloin tällöin myös A-vitamiinisuihketta ja tämä kombo toimii minulla. Pidän myös makuuhuoneen lämpötilan aika viileänä, liika lämmittäminen kuivattaa huoneilmaa entisestään. 

Minä valitsin Kumpu tumma puu aroma diffuusorin, minkä sinä valitset?

Rentouttavaa joulua kaikille!