Happy Planner

Olen aina rakastanut kalentereita, listojen tekoa, kyniä ja muistikirjoja. Muistan asiat paremmin, kun kirjoitan ne ylös ja ehkäpä se luo myös illuusion elämänhallinnasta. Elämä on yhtä kaaosta, muisti on hatara ja viime aikoina keittiön pöytä on notkunut irtopaperilappusista. Koulujen alkaessa Wilmakin on taas alkanut muistutella erilaisista asioista, jotka pitää muistaa. 

Ulkomailla osataan tehdä paljon persoonallisempia ja värikkäämpiä kalentereita ja muita juttuja. Nyt vihdoinkin, löysin suomestakin verkkokauppoja joista saa näitä ihania ulkomaisia kalentereita! MAMBI Happy Planner (MAMBI = Me and my Big Ideas) kalentereita saa tuunata loputtomasti ja sivuja saa lisätä itse. Kuin kotiin olisi tullut. Tuli ihan ajateltua, että miksen ole löytänyt näitä aikaisemmin!? 

Happy Planner
Happy Planner Peony-kalenteri

Tässä muutama suomalainen verkkokauppa, joista näitä katselin: Heidin korttipaja, Chic Company, Klemmarikellari ja Dekorette. Facebookissa on pari ryhmää kalentereiden tuunauksesta kiinnostuneille: Kalenterimania ja Planner Lovers Finland. Tämän kalenterin tilasin Heidin Korttipajasta keskiviikkona ja se tuli jo perjantaina. Nettikaupasta tilatessa arvostan nopeaa palvelua, varsinkin kun malttamattomana sormet syyhyten odottelee jo pakettia. 

Voi että, miten ihanan herkulliset värit! Kalenteri on 18-kuukaudelle, joten uutta ei tarvitse ostaa kuin vasta vuodelle 2018. Kannet ovat laminoidut, joten ne eivät hajoa helposti. Kalenterin koko on juuri täydellinen. Harkitsin isompaakin kokoa, mutta onneksi en ostanut, koska se olisi ollut jo turhan iso. Happy Planner-kalentereita on tarjolla iso liuta erilaisia, jokaiselle varmasti löytyy mieluisensa. 

Happy Planner
Kalenteri on täynnä kauniita yksityiskohtia.

Inspiroivaa ja värikästä syksyä kaikille!