INFJ

Tein Myers–Briggsin tyyppi-indikaattori persoonallisuustestin, joka jakaa ihmiset 16 erilaiseen persoonallisuustyyppiin. Tein testin täällä. Tulokseksi sain INFJ.

Myers–Briggsin tyyppi-indikaattori sisältää neljä eri ulottuvuutta, joilla testattavien preferenssejä mitataan. Indikaattorin kysymysten perusteella selvitetään, kumpaa preferenssiä (I–E, S–N, T–F ja J–P) testattava luontevammin jokaisessa neljässä ulottuvuudessa käyttää.

I, introvertti – E, ekstrovertti: asenne ympäristöön
S, tosiasiallinen – N, intuitiivinen: tapa hankkia tietoa
T, ajatteleva – F, tunteva: päätöksenteon peruste
J, harkitseva – P, spontaani: elämäntyyli

Lähde: http://beaconstreetusa.com/wp/its-hard-to-be-an-infj/

Kirjainlyhenteet tulevat seuraavista englanninkielisistä sanoista:
Sensing (S) / iNtuition (N)
Thinking (T) / Feeling (F)
Judgement (J) / Perception (P)

INFJ = Introvertti - intuitiivinen - tunteva - harkitseva  

INFJ
Aaron T. Caycedo-Kimura, kuva Pinterest.

Ja se osui kyllä täysin nappiin, tunnistan siitä itseni täysin. Vain 1-2 % väestöstä on INFJ-persoonallisuustyyppi. Nettitesteissä yleensä ei tule näin tarkkaa kuvausta luonteestani, joten rupesin lukemaan persoonallisuustyypistä lisää.

INFJ
prayingwithmyfeet.blogspot.com, kuva Pinterest.

Olen hyvin empaattinen ja intuitiivinen. Aviomies sanoo minua noita-akaksi, koska välillä tuntuu, että luen hänen ajatuksiaan. Ja jos joku perheenjäsen on huonolla tuulella, minäkin olen kärttyinen loppupäivän. Siinä on se ongelma, että vaikka tämä ihminen joka oli kärttyinen, on jo paremmalla tuulella, minä en ole. Loppupäivä voi olla pilalla.

INFJ
@DrGaryThompson @EntrepreProsigh, kuva Pinterest.

Sekin osui maaliin, etten pidä riitelystä. Se on ajan ja energian haaskausta ja jos räjähdän, olen katsonut tilannetta jo aika pitkään. Vetäydyn sisälle kuoreeni, jos joku kohtelee minua huonosti. 

Minua ei ole helppo sumuttaa, yleensä näen helposti ihmiset jotka eivät ole rehellisiä. En yleensä sano mitään, huomioin vain että tähän ihmiseen en luota. Ihan kaikkea ei tarvitse sanoa ääneen. 

Yleensä en usko näihin testeihin, mutta tämä oli sen verran hoksaava, että todella yllätyin positiivisesti. Kannattaa kokeilla!